Οι αποδόσεις αδικούν την Ουαλία

Gazzetta team
Οι αποδόσεις αδικούν την Ουαλία

bet365

Ο Σταμάτης Δημάκης ετοιμάζεται για τις… μάχες των προημιτελικών και αναζητά «λάθη» στα σετ αποδόσεων.

Βρισκόμαστε πλέον επτά αγώνες μακριά από την ανάδειξη της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης, με την Ισπανία να παραχωρεί το «στέμμα» της μετά από δύο σερί κατακτήσεις. Κάποιες ομάδες φυσικά παίζουν με περισσότερες και άλλες με λιγότερες πιθανότητες, το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς, κάτι που έχει αποδειχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και φάνηκε ακόμα μία φορά και στην φετινή διοργάνωση με τον αποκλεισμό της Αγγλίας.

Τα μεγαλύτερα αουτσάιντερ από τους αγώνες της προημιτελικής φάσης είναι οιΙσλανδία και Ουαλία, με την πρώτη να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από την στιγμή που παίζει με την διοργανώτρια Γαλλία και θεωρητικά το μεγαλύτερο φαβορί για να βρεθεί στον τελικό (εφόσον προκριθεί αντιμετωπίζει το νικητή του Πολωνία – Πορτογαλία).

Καθαρά στοιχηματικά, βάσει ρόστερ όμως και απόδοσης, στα μάτια μου είναι λάθος η τιμή νίκης της Ουαλίας στον αγώνα με το Βέλγιο και βρίσκω αξία στον άσο (στο 5.00 στον ΟΠΑΠ). Το Βέλγιο ναι μεν διαθέτει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά, τα περισσότερα τέρματα τα έχει σημειώσει ωστόσο στον κενό χώρο και σε σημεία που ο αντίπαλος έχει βγει στην επίθεση. Παρότι διαθέτει τις μονάδες, δημιουργικά υπάρχουν αδυναμίες, όπως και στο κέντρο άμυνας, τις οποίες δεν έχει πληρώσει, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την αναμέτρηση με την Σουηδία (νίκη με 1-0) στο τελευταίο ματς για τη φάση των ομίλων.

Η Ουαλία έχει δείξει πως μπορεί να σκοράρει, έχοντας ως επιπλέον «όπλο» και τις στημένες φάσεις του Γκάρεθ Μπέιλ, με τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι και ο παίκτης από την παρουσία του οποίου αναμένεται να εξαρτηθούν πολλά για την παρουσία της ομάδας στον αγώνα της προημιτελικής φάσης.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Σηκώνει κουβέντα βάσει των αποδόσεων και το διπλό της Ιταλίας (3.65 στον ΟΠΑΠ) στον αγώνα με την Γερμανία, στο εν λόγω ματς όμως παίζει σε καλή απόδοση και ο άσος (2.05 στον ΟΠΑΠ), ενώ υπάρχει και το επιπλέον κίνητρο στην Γερμανία για τον αποκλεισμό από την «σκουάντρα ατζούρα» στα ημιτελικά του Euro 2012. Σε ανάλογη απόδοση και το διπλό της Πορτογαλίας στον αυριανό πρώτο προημιτελικό με την Πολωνία, η αλήθεια είναι όμως πως έχει δείξει λιγότερα πράγματα από ότι περίμενε ο κόσμος στην φετινή διοργάνωση. Οι δύο αυτές αναμετρήσεις, όπως και ο αγώνας της Γαλλίας με την Ισλανδία που ολοκληρώνουν την προημιτελική φάση, θα με απασχολήσουν στοιχηματικά στο live.

 

EURO Τελευταία Νέα