Hard Rock το φετινό Euro! (pics)

Gazzetta team
Hard Rock το φετινό Euro! (pics)
Η παρέα του gazzetta.gr ροκάρει στο Hard Rock Cafe και απολαμβάνει έναν αγώνα Εuro από το θρυλικό μαγαζί της Ανδριανού.

Βράδυ Κυριακής και το Βέλγιο αντιμετώπιζε την Ουγγαρία με έπαθλο ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Euro. Δροσιά έξω και στο gazzetta είπαμε γιατί όχι να μην συνδυάσουμε εργασία και χαρά. Έτσι, αντί για τα γραφεία του Νέου Ηρακλείου, αποφασίσαμε να δώσουμε ραντεβού στο Μοναστηράκι και στο θρυλικό Hard Rock Cafe.

Μόλις λίγα βήματα από την Ακρόπολη σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, στην Ανδριανού 52, η Τέρι περίμενε στην είσοδο την τετράδα του gazzetta.gr.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 21.00 στο μαγαζί, με τον Θοδωρή να φτάνει πρώτος και στην ώρα του την ώρα που η τριάδα Καραμάνου-Πολύδωρου-Παλλαντζά να φτάνει χαλαρά ένα μισάωρο μετά.

Βέβαια, αυτό δεν πτόησε τον Θοδωρή ο οποίος στο διάστημα της αναμονής απόλαυσε τις μπύρες του σε έναν εντυπωσιακό χώρο και με αυθεντική rock ‘n’ roll μουσική. Γι αυτό είχε προνοήσει η Τέρι, η οποία μας είχε κλείσει το κεντρικό τραπέζι του μαγαζιού αφού εκτός από το φαγητό θα έπρεπε να είχαμε στην διάθεσή μας και τις δύο μεγάλες τηλεοράσεις.

Αφού συμπληρώθηκε η τετράδα αποφασίσαμε γρήγορα γρήγορα να διαλέξουμε το μενού αφού θα έπρεπε παράλληλα να ετοιμαστούμε και για το επερχόμενο live των «κόκκινων διαβόλων» με τους «Mαγυάρους».

Θοδωρής και Πολύδωρος ήταν οι μερακλήδες της βραδιάς αφού αποφάσισαν να δοκιμάσουν το Original Legendary Burger (βέβαια η απόφαση του Πολύδωρου να πάρει Pepsi αντί για μπύρα προκάλεσε το γέλιο των υπόλοιπων τριών), την ώρα που Καραμάνος και Παλλαντζάς την είδαν διαίτης και πήραν Famous Fajitas.

Κι ενώ η παραγγελία ετοιμαζόταν, στο τραπέζι η συζήτηση είχε ανάψει τόσο για το ματς του Βελγίου και το στοίχημα του Καραμάνου όσο και για τον Γάλλο τουρίστα του διπλανού τραπεζιού ο οποίος φορούσε την φανέλα του Πολ Πογκμπά.

Αρχικά σερβιρίστηκαν οι σαλάτες και όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα (άδειασαν και τα δύο πιάτα) αποτέλεσαν το καλύτερο ορεκτικό για το κυρίως πιάτο, το οποίο εξαφανίστηκε στο... μπαμ. Τόσo τα burger όσο και τα fajitas έγιναν ανάρπαστα με τον Καραμάνο να αποθεώνει συγκεκριμένα το γουακαμόλε. Eίναι... ευγενής!

Εκτός από το φαγητό αποθεώναμε και τον Αζάρ και την παρέα του η οποία με την εμφάνισή της και το 4-0 επί της Ουγγαρίας έστελνε μήνυμα προς τους αντιπάλους της. Επίσης, έστειλε μήνυμα και σε μας ότι η βραδιά μας δεν είχε ολοκληρωθεί αν δεν δοκιμάζαμε επιδόρπιο.

Αρχικά οι μισοί το παίζαμε δύσκολοι με τον Πολύδωρο και τον Θοδωρή να επιμένουν να πάρουν γλυκό. Και την επιλογή την έκανε αυτός που το παίζε δύσκολος, ο Γιώργος Καραμάνος. Αφού έλεγε ότι δεν θα φάει, ρίχνοντας στη συνέχεια μια ματιά στο μενού μας προέτρεψε να δοκιμάσουμε το hot fudge brownie και το chocolate molten cake.

Βέβαια, ο «παππούς» της παρέας ήταν ο πρώτος που έπεσε στην μάχη του γλυκού με σκηνές... άγριου ροκ να εκτυλίσσονται πάνω στο τραπέζι. Με αυτά και με αυτά ο αγώνας είχε τελειώσει, το Βέλγιο είχε θριαμβεύσει κι εμείς είχαμε απολαύσει το τέλειο φαγητό και την ιδανική βραδιά. Το προσωπικό του Hard Rock Cafe μας είχε... καταλάβει και οι παραγγελίες σερβίρονταν στο άψε - σβήσε! Ήταν όλοι τους εξαιρετικοί, σαν την ομάδα του Βίλμοτς!

Πλέον η ώρα είχε φτάσει για να φύγουμε με την βραδιά να ολοκληρώνεται με μια αναμνηστική φωτογραφία έξω από το Hard Rock Cafe.

ΥΣ: Τέρι από το... Κατερίνα, μείνε σε αυτό που κάνεις και σταμάτα να βγάζεις φωτογραφίες!!!! Ευχαριστούμε για όλα.

 

EURO Τελευταία Νέα