Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Ζόρντι Άλμπα

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Ζόρντι Άλμπα

Αποκύημα της φαντασίας των εκπροσώπων του Τύπου είναι οι εντάσεις και το κακό κλίμα στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, όπως ανέφερε ο Ζόρντι Άλμπα, εξαπολύοντας κατηγορίες στα Μέσα.  

Ο μπακ της Μπαρτσελόνα ισχυρίστηκε πως οι «φούριας ρόχας» είναι απόλυτα ήρεμοι και δεν έχουν επηρεαστεί ούτε από τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν περί συμμετοχής του Νταβίντ Ντε Χέα σε βιασμό, αλλά ούτε και από τα όσα αναφέρονται σχετικά με τις δηλώσεις του Πέδρο που είχε τονίσει ότι θέλει να παίζει περισσότερο αλλιώς... δεν αξίζει να βρίσκεται στην εθνική ομάδα.

«Η κακή ατμόσφαιρα, που γράφετε ότι υπάρχει, είναι απλά δικό σας δημιούργημα. Δεν ισχύει... Μπορείτε να ρωτήσετε όποιον θέλετε από την ομάδα. Όλοι είμαστε πολύ ήρεμοι.

Το πρόβλημα είναι πως όλοι εκφράζουν και από μια άποψη... Εμείς είμαστε ήρεμοι και κοιτάμε τη δουλειά μας. Οι δημοσιογράφοι και τα Μέσα είναι αυτά που εφευρίσκουν τις εντάσεις και την έλλειψη ηρεμίας, όμως είναι λάθος και ψευδές αυτό. Δεν υπάρχει άσχημο συναίσθημα, ούτε προς τον Πέδρο με αυτά που είπε. Είναι η άποψή του και τελείωσε. Όλα τα υπόλοιπα δημιουργήθηκαν από τον Τύπο. Ο Τύπος μπορεί να προκαλέσει προστριβές και προβλήματα. Όλοι είμαστε καλά μεταξύ μας...».