Δίπλα στη λέξη «αρχηγός», βάλτε τ' όνομα του Γουίλιαμς (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Δίπλα στη λέξη «αρχηγός», βάλτε τ' όνομα του Γουίλιαμς (vid)

bet365

Ένας πραγματικός μαχητής μέσα στο γήπεδο. Που θα πέσει αλλά θα ξανασηκωθεί, θα σφίξει τα δόντια και θα συνεχίσει. Όπως το έκανε με πείσμα και στο παιχνίδι της Ουαλίας με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο ηγέτης (ελέω και αρχηγίας) των «δράκων», χτύπησε στον αριστερό ώμο έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον συμπαίκτη του, Τζόνι Γουίλιαμς, προς το φινάλε της αναμέτρησης του Σαββάτου, όμως ούτε που διανοήθηκε ν' αφήσει την άμυνα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του σε αυτά τα κρίσιμα λεπτά για την πρόκριση.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που ο Άαρον Ράμσεϊ τον βοηθάει να πάει προς τον πάγκο, κάνει νόημα πίσω από την πλάτη του για αλλαγή και ο Άσλεϊ Γουίλιαμς φωνάζει προς τον Κόουλμαν και τους γιατρούς: «Είναι καλά, αντέχω...».

Συνέχισε, με το αριστερό χέρι κοντά στο κορμί του για να μην το κουνάει πολύ και να μειώνει όσο δύναται, τον πόνο εκείνη της στιγμής, έδιωχνε άτσαλα τη μπάλα σε κάθε ευκαιρία, αλλά συνέχισε να είναι μέσα στις φάσεις και να παλεύει κόντρα στους Βορειοϊρλανδούς αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό...

Είσαι αρχηγάρα, Άσλεϊ!

 

EURO Τελευταία Νέα