Η Ξάνθη… έσωσε τον Γκιρτζίκη από το αυτόφωρο!

Η Ξάνθη… έσωσε τον Γκιρτζίκη από το αυτόφωρο!

bet365

Μετά από παρέμβαση του δικηγόρου της Ξάνθης, Γιώργου Στράτου, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Τουλάχιστον επεισοδιακή μπορεί να χαρακτηριστεί η Γ.Σ. της ΕΠΟ που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας, Θανάση Τρομπούκη, να αποχωρεί προκειμένου να κατευθυνθεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να καταθέσει μήνυση προς τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Όπως είναι φυσικό, αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να κινδυνεύει να περάσει από αυτόφωρο. Όπως ενημερώθηκε ο κ. Γκιρτζίκης από διευθυντή του αστυνομικού τμήματος Χαλανδρίου, ο οποίος κατέφθασε στην αίθουσα, είχε προθεσμία να τελειώσει την Γ.Σ. και στην συνέχεια θα έπρεπε να περάσει την διαδικασία του αυτοφώρου.

Όλο αυτό, όπως είναι λογικό, έφερε μία… παγωμάρα στην αίθουσα, πριν ξεσπάσουν οι πρώτες κόντρες, με τα δύο «στρατόπεδα» να έρχονται εκ νέου σε κόντρα. Κάπου εκεί, τον λόγο ζήτησε και πήρε ο δικηγόρος της Ξάνθης, Γιώργος Στράτος, ο οποίος φρόντισε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ζητήσει από όλες τις πλευρές να ρίξουν τους τόνους και να διατηρήσουν ένα απαιτούμενο επίπεδο.

Η παρέμβαση αυτή χειροκροτήθηκε από την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων, που συμφώνησαν πως, όποια κι αν είναι η άποψη της κάθε πλευράς, μπορούν οι διαδικασίες να γίνουν σε ένα επίπεδο συνεννοήσεις, χωρίς να φτάνουν στα άκρα και να αποφευχθεί ένα ακόμα καίριο πλήγμα στην εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά από αυτή, ξεκίνησαν οι συζητήσεις σε άλλο επίπεδο, με αποτέλεσμα ο κ. Τρομπούκης να... κάνει πίσω και να αποσύρει την μήνυση.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Ξάνθη είχε λίγο νωρίτερα έρθει σε… κόντρα με την πλευρά Γκιρτζίκη, αφού είχε ψηφίσει παρών τόσο στον οικονομικό, όσο και στον διοικητικό απολογισμό. Όπως τονίζουν, άλλωστε, οι άνθρωποι της Ακριτικης ΠΑΕ, δεν έγινε αυτή η παρέμβαση για να στηρίξουν τον κ. Γκιρτζίκη, ούτε επειδή έχει καταγωγή από τον Νομό και έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου. Μόνος στόχος, είναι να επικρατήσει η κοινή λογική και όλες οι διαδικασίες να μην φτάνουν στα άκρα.

 

Τελευταία Νέα