Κέρδισε 24 φιάλες και μία συλλεκτική μπάλα Carlsberg!

Gazzetta team
Κέρδισε 24 φιάλες και μία συλλεκτική μπάλα Carlsberg!

bet365

Το Gazzetta, πιστό στο αγαπημένο ρητό «πίτσα-μπίρα-μπάλα» κληρώνει στους αναγνώστες του ένα κιβώτιο μπίρες Carlsberg κάθε μέρα από τώρα μέχρι τις 10/07 για να μπορείτε να απολαύσετε το Euro, όπως... πρέπει!

Το EURO τώρα ξεκινάει!

Η διοργάνωση μπορεί να έκανε σέντρα στις 10 Ιουνίου, αλλά η πραγματική δράση, εκεί όπου ξεχωρίζουν τα... αγόρια από τους άντρες, είναι τα νοκ άουτ ματς.

Ώρα για μπάλα λοιπόν, αλλά για να απολαύσεις καλύτερα τους αγώνες θες και την μπίρα σου. Μια παγωμένη Carlsberg μέσα στο καύσωνα μοιάζει τέλεια. Ένα κιβώτιο Carlsberg είναι... παράδεισος!



Μην αργείς λοιπόν! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Gazzetta και της Carlsberg και μπορεί να είσαι ένας από τους 10 τυχερούς που θα απολαύσει ένα κιβώτιο μπίρες (24 φιάλες) και θα βάλει γκολ με μια συλλεκτική μπάλα!

Όροι του διαγωνισμού: Οι 10 νικητές που θα κερδίσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό από μία συσκευασία 24 φιαλών και από μία συλλεκτική μπάλα θα κληρώνονται καθημερινά (εκτός Σ/Κ) από το gazzetta.gr και το όνομά τους θα δημοσιεύεται στο site. Στη συνέχεια θα ειδοποιούνται και τηλεφωνικώς για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο άτομα άνω των 18 ετών.

Νικητές:

Πρώτη ημέρα (30/06): Τυρολόγος Γιώργος

Δεύτερη ημέρα (1/7): Μιχάλης Ράφτης

Τρίτη ημέρα (4/7): Γιώργος Ξανθόπουλος

Τέταρτη ημέρα (5/7): Ηλίας Σούλλας

Πέμπτη ημέρα (6/7): Ελευθέριος Στεφανίδης

Έκτη ημέρα (7/7): Λερατάκη Ιωάννα

Μανώλης Δραγάζης

Έβδομη ημέρα (8/7): Λεονάρδος Ροσσολάτος

Γεώργιος Νικολαΐδης

Πλούμπης Νικόλαος

 

Τελευταία Νέα