H αλήθεια για Κονέ και Παναθηναϊκό

H αλήθεια για Κονέ και Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
H αλήθεια για Κονέ και Παναθηναϊκό

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr τι ισχύει στο θέμα «Κονέ-Παναθηναϊκός» και γιατί η ιστορία δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Το βράδυ του Σαββάτου οι Ιταλοί που έχουν φέρει στον... αφρό σχεδόν ολόκληρη την μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού αλλά και αρκετά ονόματα που δεν «παίζουν» έβαζαν... φωτιά, γράφοντας πως ο Παναγιώτης Κονέ φεύγει από την Ουντινέζε και πηγαίνει ως δανεικός στο «τριφύλλι». Η είδηση, όπως είναι λογικό, έπαιξε σε όλα τα σάιτ, σε όλα τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας όπου ο διεθνής μέσος διέψευσε τα πάντα και ξεκαθάρισε πως δεν αποτελεί προτεραιότητα του να γυρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μία κίνηση απολύτως λογική για να διασφαλίσει το επαγγελματικό του συμφέρον!

Ποια είναι η αλήθεια του θέματος; Το gazzetta.gr έψαξε και βρήκε τις απαντήσεις. Ο Αντρέα Στραματσόνι από τον Ιανουάριο είχε προσεγγίσει τον Κονέ. Τότε όμως η κίνηση της Φιορεντίνα έστειλε τον παίκτη στην Φλωρεντία και οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι. Στην νέα τους επαφή ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε στον ποδοσφαιριστή το πόσο πολύ θα τον ήθελε μαζί του στον Παναθηναϊκό και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη.

«Θέλω να συνεργαστούμε ξανά αλλά προτεραιότητα μου είναι να μείνω στην Ουντινέζε. Να πάω στην προετοιμασία και βλέπουμε». Η έλευση του Ιακίνι, ενός προπονητή που γνωρίζει άριστα τον Κονέ από την κοινή τους θητεία στην Μπρέσια δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, κάτι που είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή του «φλερτ».

Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει στο μεσοδιάστημα με την Ουντινέζε αλλά η επιθυμία του παίκτη να διεκδικήσει θέση βασικού μέσα από την προετοιμασία «κόλλησε» το θέμα. Ένα θέμα που θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και θα εξαρτηθεί κατά πολύ μεγάλο βαθμό από το πόσο θα υπολογίζεται ο Κονέ στην Ουντινέζε. Γιατί αν για παράδειγμα δεν είναι βασικός, αν δεν καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιακίνι και έχουμε φτάσει αρχές Αυγούστου τότε τα δεδομένα για μία πιθανή του επιστροφή θα έχουν αλλάξει και οι πιθανότητες θα είναι «ζωντανές» αν και όχι πολλές, λόγω του καλού ονόματος που έχει «χτίσει» ο Έλληνας μέσος στο Καμπιονάτο και τις όποιες προτάσεις είναι πιθανό να προκύψουν.

Επί της ουσίας το όλο θέμα προκάλεσε αρνητικό κλίμα μόνο στο επικοινωνιακό κομμάτι λόγω του ιταλικού δημοσιεύματος και της έλλειψης αντανακλαστικών για να υπάρξει άμεση διάψευση από την στιγμή που το σενάριο απείχε πολύ από την πραγματικότητα, καθώς στο μεταγραφικό πλάνο η υπόθεση Κονέ δεν ήταν για τώρα, δεν ήταν για άμεσα, δεν υπολογιζόταν σαν μια λύση που θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα αλλά σαν μια μεταγραφή που θέλει χρόνο και υπομονή για να προχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα