Φερνάντο Σάντος: Ο άνθρωπος που αλλάζει την Πορτογαλία (gTV)

Φερνάντο Σάντος: Ο άνθρωπος που αλλάζει την Πορτογαλία (gTV)

Θάνος Σαρρής
Φερνάντο Σάντος: Ο άνθρωπος που αλλάζει την Πορτογαλία (gTV)

bet365

Δύο πολύπειροι δημοσιογράφοι, ένας ποδοσφαιριστής, καθώς και Πορτογάλοι οπαδοί εξηγούν στην κάμερα του gazzetta.gr στο Παρίσι γιατί άπαντες αγαπούν τον Φερνάντο Σάντος. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Παρέλαβε την Πορτογαλία μετά το κάζο του Μουντιάλ στη Βραζιλία, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της μετάβασης στην επόμενη μέρα. Με τις σχέσεις προπονητή-παικτών να έχουν περιέλθει σε πολύ άσχημο επίπεδο και με τη διαχείριση και εκμετάλλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φαντάζει ως ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, ο Σάντος κατάφερε να επαναφέρει τον θετικό αέρα στα αποδυτήρια. Και να βελτιώσει τις σχέσεις του οργανισμού της Εθνικής με τους πάντες. Τα ΜΜΕ, τους φιλάθλους, την κοινή γνώμη.

Ο σεβασμός με τον οποίο όλοι οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν τον Φερνάντο Σάντος εδώ στο Euro 2016, η ντόμπρα στάση του ίδιου απέναντι στους πάντες, καθώς και η προσπάθεια να παίξει η Πορτογαλία ένα διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου, σε άλλα καλούπια από ό,τι μας είχε συνηθίσει, ήταν η αφορμή για το βίντεο που ακολουθεί.

Δύο πολύ σημαντικοί δημοσιογράφοι από τη χώρα του Σάντος αναλύουν τις δομικές αλλαγές που προσπαθεί να επιφέρει και τον τρόπο που άλλαξε την ατμόσφαιρα, οι οπαδοί εκφράζουν τον σεβασμό τους και ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια του στέλνει μήνυμα στα ελληνικά...

 

EURO Τελευταία Νέα