Ο Μπίλιτς κατά των συμπατριωτών του!

Ο Μπίλιτς κατά των συμπατριωτών του!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μπίλιτς κατά των συμπατριωτών του!

bet365

Ανοιχτά μίλησε ο Σλάβεν Μπίλιτς για τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες, στην αναμέτρηση της Κροατίας με την Τσεχία και τόνισε πως μερίδα των συμπατριωτών του έχει αποκλειστικό στόχο τις φασαρίες στη Γαλλία!

Οι Κροάτες «πλήρωσαν» ακριβά τη διακοπή που προκάλεσαν οι οπαδοί τους με τη ρίψη φωτοβολίδων και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο, αφού η Τσεχία κατάφερε να φτάσει στο τελικό 2-2 με την επανέναρξη της αναμέτρησης...

Ο κόουτς της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, κατηγόρησε τους συμπατριώτες του και μίλησε για τους οπαδούς των Χάιντουκ Σπλιτ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ως μια από τις αφορμές των όσων σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου, λέγοντας μάλιστα πως:

«Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει και που σχεδιάζουν να κάνουν ορισμένοι άνθρωποι... Ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται απλά σε μια ... αποστολή. Πιθανότατα δεν είναι η τελευταία φορά που τα βλέπουμε αυτά με τις φωτοβολίδες και όλα τα άσχημα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα