Η απίθανη ιστορία με το χαμένο κινητό των Β.Ιρλανδών! (vid)

Η απίθανη ιστορία με το χαμένο κινητό των Β.Ιρλανδών! (vid)

Gazzetta team
Η απίθανη ιστορία με το χαμένο κινητό των Β.Ιρλανδών! (vid)

bet365

Ένας Β.Ιρλανδός έχασε το κινητό του την ώρα που πανηγύριζε σε live streaming το γκολ του ΜακΓκιν, ωστόσο μέσω της τεχνολογίας κατάφερε να το εντοπίσει έπειτα από αρκετή ώρα.

Χάρη στα γκολ των ΜακΌλεϊ και ΜακΓκιν οι Β. Ιρλανδοί έγραψαν ιστορία πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας του σε τελική φάση Euro.

Το πάρτι που ξεκίνησε στις τάξεις των φίλων της ομάδας μετά για την παρθενική νίκη σε τελική φάση Euro δεν είχε προηγούμενο και η ιστορία του χαμένου κινητού δυο Β.Ιρλανδών, την ώρα των πανηγυρισμών, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Τα δυο αδέρφια ΜακΙλρόι βρέθηκαν στο στάδιο της Λυών και λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα ξεκίνησαν να μεταδίδουν σε live streaming το πάρτι των Β.Ιρλανδών, μέσα από σχετική εφαρμογή του Facebook.

Ανταλλάσσοντας σχόλια με τους διαδικτυακούς του φίλους, τα δύο αδέρφια ξαφνικά βρέθηκαν να πανηγυρίζουν έξαλλα το γκολ του ΜακΓκιν στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ουκρανία, με αποτέλεσμα το κινητό να χαθεί κάπου στις εξέδρες.

Παρόλα αυτά με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των φίλων τους που προσπαθούσαν να ανιχνεύσουν τη φωνή τους και να τους καθοδηγήσουν προς αυτό, τα δύο αδέρφια κατάφεραν να εντοπίσουν το χαμένο κινητό έπειτα από 1 ώρα, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς μαζί με τον φύλακα του σταδίου, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο τέλος του βίντεο.

 

EURO Τελευταία Νέα