Τερίμ: «Παρατήσαμε το παιχνίδι πολύ νωρίς...»

Τερίμ: «Παρατήσαμε το παιχνίδι πολύ νωρίς...»

Gazzetta team
Τερίμ: «Παρατήσαμε το παιχνίδι πολύ νωρίς...»

bet365

Φανερά απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Φατίχ Τερίμ μετά την ήττα της Τουρκίας με 3-0 από την Ισπανία.

Η Τουρκία έχασε πολύ εύκολα από την Ισπανία με 3-0, αποχαιρετώντας παράλληλα από νωρίς το Euro της Γαλλίας, με τον ομοσπονδιακό της τεχνικό, Φατίχ Τερίμ, να εμφανίζεται τρομερά απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

«Η εικόνα που είδα απόψε δε με άφησε καθόλου ικανοποιημένο. Παρακολούθησα μία ομάδα που παράτησε το παιχνίδι πολύ νωρίς και αποδέχτηκε χωρίς αντίσταση την ήττα. Όσοι με γνωρίζουν ως προπονητή και ως άνθρωπο ξέρουν πως κάτι τέτοιο είναι εντελώς αντίθετο με την ιδεολογία μου. Είναι κάτι που δεν μπορώ να ανεχτώ. Νιώθω υπεύθυνος γι' αυτή την εικόνα και θα ήθελα να ζητήσω μια ειλικρινή συγνώμη απ' όλους. Η Ισπανία είναι μία σπουδαία ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας καταρρεύσαμε μετά το 3ο γκολ. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να συνεχίσει να μας στηρίζει και να μας βοηθήσει στο ματς που ακολουθεί με την Τσεχία. Να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να αποδεχτώ έτσι απλά την σημερινή μας εμφάνιση, αλλά ούτε και κάποια ανάλογη στο μέλλον», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Τουρκίας..

 

EURO Τελευταία Νέα