Το απόλυτο σύνθημα του EURO, έρχεται από την Β. Ιρλανδία και... βάζει φωτιές! (vids)

Το απόλυτο σύνθημα του EURO, έρχεται από την Β. Ιρλανδία και... βάζει φωτιές! (vids)

Gazzetta team
Το απόλυτο σύνθημα του EURO, έρχεται από την Β. Ιρλανδία και... βάζει φωτιές! (vids)

bet365

Ίσως γιατί ο ρυθμός θυμίζει τα... νιάτα μας, όμως το σύνθημα των οπαδών της Βόρειας Ιρλανδίας είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί!

Πριν δύο χρόνια, στα γήπεδα της Βραζιλίας, ένα σύνθημα της Αργεντινής κατάφερε να γίνει... viral και να το τραγουδήσει όλος ο κόσμος! Ήταν η... καζούρα των φίλων της «αλμπισελέστε» για την πορεία τους μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ, μέσα στην μισητή χώρα του «καφέ».

Κι αν σας κόλλησε και εσάς το 2014 το σύνθημα των Αργεντινών, ετοιμαστείτε για αυτό, αλλά και για την επική ιστορία που... κουβαλάει. Όλα ξεκίνησαν από έναν φίλο της Γουίγκαν, που... εκστασιασμένος από την απόδοση του Γουίλ Γκριγκ, αποφάσισε να κάνει ένα δικό του remake στο επικό τραγούδι που σημάδεψε τα νιάτα των 30+, το «Freed from Desire» ή αλλιώς... νανανανα!

Κάθισε, λοιπόν, μπροστά από μία κάμερα, πήρε το... ντέφι του και να το αποτέλεσμα. Δεν ήθελε και πολύ για να γίνει viral, ο ρυθμός βοηθάει αρκετά και έτσι, όλοι οι οπαδοί του Αγγλικού συλλόγου, πανηγύρισαν με αυτή την διασκευή, την επιστροφή στην Championship. Το πρώτο remix δεν πήγε τόσο καλά, όμως το δεύτερο... έπιασε!

Εκεί, λοιπόν, έρχονται οι κύριου από την Βόρεια Ιρλανδία, αυτοί οι ωραίοι τύποι που θες για φίλους σου, που περήφανοι για τον συμπατριώτη τους, υιοθέτησαν το σύνθημα. Το τραγουδούσαν παντού, από τον Μάιο και μετά έγινε και για αυτούς μόδα. Από τα φιλικά, μέχρι τους δρόμους της Γαλλίας!

Όπως είναι φυσικό, το είπαν τόσες και τόσες φορές, δε θα μπορούσαν να μην το τραγουδήσουν και στην ιστορική τους νίκη επί της Ουκρανίας.

Μάλιστα, το κορυφαίο όλων, δεν έγινε στην Γαλλία, αλλά πίσω, στην πατρίδα! Εκεί, όπου δύο φοβερά παλικάρια, μόνο έτσι μπορείς να τους χαρακτηρίσεις, πήραν μέχρι και την πυροσβεστική για να δηλώσουν την φωτιά! Και στην ερώτηση, τι έπιασε φωτιά...

He will score goals, he will just score more and more. He will score goals, that’s what we signed him for.

Will Grigg’s on fire, your defence is terrified
Will Grigg’s on fire, your defence is terrified
Will Grigg’s on fire, your defence is terrifed
Will Grigg’s on fire, na na na na na na na na na na na

Και επειδή μάλλον δεν τον γνωρίζεται τον μεγάλο πρωταγωνιστή... Άλλωστε, δεν έχει ακόμα πάρει χρόνο στα γήπεδα της Γαλλίας! Όμως έκανε τρομερή σεζόν στην Αγγλία, στην 3η κατηγορία, όπου σημείωσε 25 τέρματα! Αυτός, λοιπόν, είναι ο Γουίλ Γκργκ!

 

EURO Τελευταία Νέα