Η μοναδική ομάδα του Εuro που... ξεπούλησε! (pic)

Θάνος Σαρρής
Η μοναδική ομάδα του Εuro που... ξεπούλησε! (pic)

bet365

Η γηπεδούχος Γαλλία; Η δημοφιλής Αγγλία; Η Ισπανία; Δείτε ποια είναι η μοναδική ομάδα που έκανε... προσωρινό sold out στα προϊόντα της! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Έξω από κάθε γήπεδο του Euro υπάρχουν μικρά, προκατασκευασμένα καταστήματα, στα οποία μπορεί να αγοράσει κανείς επίσημα προϊόντα της διοργάνωσης. Στις fan zones, τους χώρους που συγκεντρώνεται ο κόσμος για να παρακολουθήσει τα ματς σε γιγαντοοθόνες, υπάρχουν μεγαλύτερα και σε αυτή του Παρισιού, κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, η οποία είναι η μεγαλύτερη όλων, υπάρχει και το μεγαλύτερο shop. Είναι ουσιαστικά η επίσημη μπουτίκ, στην οποία πωλούνται προϊόντα από κάθε ομάδα, καθώς και πράγματα για συλλέκτες, όπως για παράδειγμα τα παπούτσια του Ζιντάν!

Στη fan zone κάτω από τον Πύργο του Άιφελ πηγαίνουν καθημερινά χιλιάδες ανθρώπων και με τη Γαλλία να παίζει εκτός Παρισιού, την Πέμπτη επικρατούσε το αδιαχώρητο! Πάρα πολύς κόσμος, Γάλλοι και μη, έκαναν τα ψώνια τους από τη μπουτίκ. Δεν ήταν όμως τα προϊόντα των τρικολόρ αυτά που ξεπούλησαν, αλλά της Ιρλανδίας!

Οι Ιρλανδοί έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους πάντες εδώ στο Παρίσι με την συμπεριφορά τους, το ατελείωτο πάρτι και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το Euro. Ως μια πραγματική ποδοσφαιρική γιορτή. Χορεύουν με όλους, κάνουν χαβαλέ και όπου βρίσκονται προκαλούν μόνο χαμόγελα!

Έτσι, η δική τους γωνιά στη μπουτίκ έγινε ανάρπαστη, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Μπλουζάκια, καπέλα και κασκόλ ξεπούλησαν, ενώ έμεινε μία μόνο φανέλα για να θυμίζει ότι εκεί υπήρχαν τα προϊόντα των «πράσινων». Σύντομα, έφυγε κι αυτή! Οι υπεύθυνοι περίμεναν τις νέες παραγγελίες, χωρίς να μπορούν κι αυτοί να υπολογίσουν την... τρέλα που κυριαρχεί με τους Ιρλανδούς!

 

EURO Τελευταία Νέα