«Απίστευτο που χάσατε δυο φορές από τα Φερόε»

«Απίστευτο που χάσατε δυο φορές από τα Φερόε»

Αντώνης Σαούλης
«Απίστευτο που χάσατε δυο φορές από τα Φερόε»

bet365

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι μας μίλαγαν για την Εθνική και τον απίστευτο αποκλεισμό από το Euro του 2016. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

«Εδώ είναι Βαλκάνια». Το Παρίσι έχει φιλοξενήσει ήδη αρκετά ματς των γειτόνων. Και το Τουρκία-Κροατία όπου νομίζαμε ότι πραγματικά βρισκόμαστε κοντά στην πατρίδα αλλά και τώρα με τους Ρουμάνους οι οποίοι αντιμετωπίζουν τους Ελβετούς. Μάλιστα, η Ρουμανία ήταν η ομάδα που βρισκόταν στον όμιλό μας και σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν αυτή που μας απέκλεισε.

ΟΚ, χάσαμε εντός έδρας αλλά σίγουρα ο αποκλεισμός δεν ήρθε από την ομάδα του Ιορντανέσκου. Σε συζητήσεις που είχαμε με τους Ρουμάνους δημοσιογράφους για τον Ρατς, τον Σανμαρτεάν και τον Λουτσέσκου μας έλεγαν για την Εθνική μας ομάδα. Δεν πίστευαν όχι μόνο ότι δεν βρίσκεται στο Euro αλλά και τα σοκαριστικά αποτελέσματα που είχε στα προκριματικά.

«Ηταν απίστευτος ο αποκλεισμός σας. Χάσατε δύο φορές από τα Νησιά Φερόε. Ποιος θα μπορούσε να το πιστέψει», μας έλεγαν αρχικά και στη συνέχεια μας μίλαγαν για τον Ρανιέρι. «Θα πρέπει να έχετε “τρελαθεί” από το γεγονός ότι ο Ρανιέρι πήγε στη Λέστερ μετά και κατέκτησε το πρωτάθλημα ε;».

Παρόλα αυτά εκτιμούν ακόμα πολύ την Εθνική μας οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι. «Πάντως αλήθεια ήταν απίστευτα σοκαριστικά τ' αποτελέσματά της. Εχετε πολύ καλό υλικό και καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι πήγε στραβά».

 

EURO Τελευταία Νέα