Μουράτι: «Μπορεί την έκπληξη η Αλβανία κόντρα στη Γαλλία»

Μουράτι: «Μπορεί την έκπληξη η Αλβανία κόντρα στη Γαλλία»

bet365

Για το αυριανό ματς της Αλβανίας κόντρα στη Γαλλία μίλησε ο Έντβιν Μουράτι τονίζοντας πως η εθνική ομάδα της χώρας του θα πρέπει να χτυπήσει στην κόντρα.

Η ήττα των Αλβανών στην πρεμιέρα από την Ελβετία μείωσε δραματικά τις ελπίδες τους για διάκριση στο Euro από την στιγμή που ακολουθεί η πανίσχυρη Γαλλία.

Ο πρώην μέσος του Ηρακλή, Έντβιν Μουράτι, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Γαλλίας αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

«Θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, γιατί ο πρωταρχικός στόχος μας ήταν να προκριθούμε κάτι που έγινε πραγματικότητα.

Είναι κρίμα που δεχθήκαμε γκολ από κόρνερ στο ματς με την Ελβετία, αλλά τέτοιες μικρές λεπτομέρειες είναι που κρίνουν αυτά τα ματς.

Οι διεθνείς έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Ίδρωσαν για την φανέλα. Πάντα θέλεις κάτι καλύτερο ακόμη και όταν νικάς με 5-0 πιστεύεις πως έχεις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Είναι πολυτέλεια για την Αλβανία να μετέχει στο Euro. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είμαστε μία μικρή ομάδα».

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε και στην αυριανή αναμέτρηση με τους «τρικολόρ».

«Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε την έκπληξη κόντρα στη Γαλλία. Είναι δύσκολο να αντέξουμε στην πίεση που θα δεχθούμε.

Δεν είμαι προπονητής, αλλά για να σταματήσουμε την Γαλλίας θα πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους και να είμαστε συμπαγείς.

Αν έχουμε σωστές θέσεις και βγούμε στην κόντρα τότε μπορεί να κάνουμε την έκπληξη. Το καλύτερο παράδειγμα είναι η εκτός έδρας νίκη επί της Πορτογαλίας. Η ισοπαλία με την Γαλλία θα είναι πολύ καλό αποτέλεσμα».

 

EURO Τελευταία Νέα