Με Αστυνομία εντός γηπέδου το Αγγλία – Ουαλία!

Με Αστυνομία εντός γηπέδου το Αγγλία – Ουαλία!

Η απόφαση πάρθηκε! Τα μέτρα ασφαλείας γίνονται όλο και πιο ισχυρά και στο «Μπολέρ – Ντελελίς», το μεσημέρι της Πέμπτης, στη βρετανική μάχη ανάμεσα σε Άγγλους και Ουαλούς, θα υπάρχει και Αστυνομία εντός γηπέδου για να διαφυλάξει την ασφάλεια των οπαδών!  

Περισσότεροι από 2.400 Αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός στο Λανς περιμένοντας την άφιξη οπαδών των δύο εθνικών ομάδων των χωρών της Βρετανίας, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, την Πέμπτη, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2016.

Όπως έγινε γνωστό, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, πάρθηκε η απόφαση να υπάρχει Αστυνομική Δύναμη και εντός του «Μπολέρ – Ντελελίς», την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, ώστε να μην ξεφύγει ο έλεγχος, όπως έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο «Βελοντρόμ» με το κυνηγητό και το ξύλο των Ρώσων στους Άγγλους.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Οι Χότζον και Ρούνεϊ έχουν ενημερώσει και έχουν κάνει έκκληση στον κόσμο να προσέχει και ν' αποφύγει τα επεισόδια από τη στιγμή που υπάρχει και η απειλή για αποκλεισμό από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως γίνεται ξεκάθαρο πως όσα έχουν προηγηθεί στους δρόμους της Μασσαλίας και ο κίνδυνος συνέχισης των άγριων επεισοδίων, αναγκάζει τους διοργανωτές ν' αλλάξουν στάση και να πάρουν πιο ισχυρά – μέχρι αποδείξεως του εναντίου στην εφαρμογή τους – μέτρα.