Μπεργκ στο gazzetta.gr: «Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού!»

Μπεργκ στο gazzetta.gr: «Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού!»

Θάνος Σαρρής
Μπεργκ στο gazzetta.gr: «Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού!»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στο Gazzetta.gr για την πρεμιέρα του με την Σουηδία στο Euro 2016 και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Σταμάτησε με ευγένεια σε όλους τους δημοσιογράφους. Δεν θα μπορούσε να μην τον κάνει και με εμάς. Ειδικά όταν άκουσε ότι είμαστε από την Ελλάδα χαμογέλασε και παρά το γεγονός ότι δεχόταν πιέσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της Εθνικής Σουηδίας ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στο gazzetta.gr και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Για το παιχνίδι με την Ιρλανδία, την συνέχεια το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον μέλλον των «πράσινων». Τέλος, έστειλε και το μήνυμά τους στους οπαδούς του «τριφυλλιού»!

Περίμενες διαφορετική την πρεμιέρα;
«Ηταν πολύ σκληρό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο μέρος. Η physical πλευρά κυριάρχησε και δεν είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε φάσεις. Εγιναν πολύ μακρινές μπαλιές και εμείς δεν καταφέρναμε να κρατήσουμε την κατοχή και έτσι να χτίσουμε ευκαιρίες. Όμως στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα, σκοράραμε και τουλάχιστον καταφέραμε να μην ηττηθούμε. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Νομίζω πως εάν το λέγαμε πριν το παιχνίδι θα συζητούσαμε πως είναι δύο χαμένοι πόντοι».

Είσαι αισιόδοξος για τα επόμενα δύο ματς;
«Ναι, φυσικά. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να κάνουμε δύο νίκες στη συνέχεια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το κάνουμε. Μπορεί να μην κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα (σ.σ. με την Ιρλανδία) αλλά είμαι σίγουρος πως θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια».

Ηταν δύσκολο για σένα ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας;
«Η αλήθεια είναι πως δεν ένιωσα άνετα έτσι όπως παίζαμε. Η μπάλα έφτασε ελάχιστες φορές στην περιοχή της Ιρλανδίας οπότε δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την συμπεριφορά μας στο παιχνίδι»

Με την αναπροσαρμογή του συμβολαίου σου στον Παναθηναϊκό τι γίνεται;
«(σ.σ. χαμογελάει ξανά σα να περίμενε την ερώτηση) Δεν έχω κάτι να πω γι' αυτό, θα τα πούμε μετά το Εuro. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην εθνική»

Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βελτιωθεί την επόμενη χρονιά;
«Πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και προς αυτή τη λογική κινούνται στην ομάδα. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις το καλοκαίρι και πιστεύω θα παρουσιαστούμε καλύτεροι την επόμενη χρονιά».

Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου και του δικού σου σε αυτόν;
«Ναι φυσικά, πάντα είμαι αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό και νομίζω πως θα υπάρχει βελτίωση».

Ένα μήνυμά σου στον κόσμο;
«Να είναι και αυτοί αισιόδοξοι για την ομάδα»

 

EURO Τελευταία Νέα