Τρομερό πάρτι Σουηδών-Ιρλανδών! (gTV)

Θάνος Σαρρής
Τρομερό πάρτι Σουηδών-Ιρλανδών! (gTV)

bet365

To gazzetta.gr βρέθηκε από νωρίς στο Stade de France και σας μεταφέρει τις μαγικές εικόνες από τους Ιρλανδούς με τους Σουηδούς! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Για τους Ιρλανδούς, τα πράγματα είναι πάνω-κάτω γνωστά. Έχουν την καλύτερη παρουσία μέχρι στιγμής στο Εuro, παρότι δεν έχουν ξεκινήσει τα ματς τους! Δίνουν σόου όπου βρεθούν. Στις fan zones, σε πλατείες, τρένα. Ξεκίνησαν λοιπόν από νωρίς την πορεία τους προς το γήπεδο για την πρεμιέρα τους και η συνάντησή τους με τους Σουηδούς ήταν εκπληκτική!

Το αρχικό τρολάρισμα του τρένου για το ότι «εσείς δεν έχετε τραγούδια» και «είστε σκατά αλλά τα κορίτσια σας κυκλοφορούν ελεύθερα», το οποίο υποδέχθηκαν με χαμόγελο οι Σκανδιναβοί, έγινε πάρτι στους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου. Οι «πράσινοι» μετά το κλασικό «stand up for the boys in green», έβγαλαν παπούτσια, τα σήκωσαν στον αέρα και το έκαναν «shoes up for the boys in green»!

Σουηδοί και Ιρλανδοί βρήκαν μια μπάλα και βάλθηκαν να δουν ποιος μπορεί να την κλοτσήσει ψηλότερα! Εκείνος που την έστειλε μακριά, τα άκουσε από όλους! Βαμμένοι στα χρώματα των ομάδων τους, με αξεσουάρ και περίεργες, όπως θα δείτε στο video, φορεσιές, δίνουν ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση!

 

EURO Τελευταία Νέα