Η απειλή της UEFA έφερε... παρακάλια προς τους Άγγλους οπαδούς

Η απειλή της UEFA έφερε... παρακάλια προς τους Άγγλους οπαδούς

Κώστας Ζάλιαρης
Η απειλή της UEFA έφερε... παρακάλια προς τους Άγγλους οπαδούς

bet365

Και οι ... Άγγλοι φοβέρα θέλουν. Η απειλή περί αποκλεισμού από το Euro αν σημειωθούν νέα έκτροπα κατά τη διάρκεια του Euro, έκανε την FA να παρακαλέσει πλέον τους οπαδούς να προσέχουν και να συμπεριφέρονται σωστά.

Ό,τι και όσα κι αν πουν οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας, όταν «μιλάει» το αλκοόλ, δεν «ακούγεται» τίποτα σωστά...

Έπειτα από τρεις μέρες κατά τις οποίες η Μασσαλία είχε μετατραπεί σε «μέτωπο» με συνεχείς «μάχες» ανάμεσα σε Άγγλους, Ρώσους και Γάλλους, η UEFA αποφάσισε ν' απειλήσει με αποκλεισμό από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αυτό προκάλεσε την ανησυχία της FA.

Μέσω του εκτελεστικού της διευθυντή, Μάρτιν Γκλεν, η FA έστειλε μήνυμα στους οπαδούς να σταματήσουν να προκαλούν ή ν' απαντούν στις προκλήσεις και να συμπεριφέρονται σωστά για το καλό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους, ώστε να μη γίνει πράξη η απειλή της διοργανώτριας αρχής...

«Ξεκάθαρα, υπάρχει πρόβλημα. Η συμπεριφορά των οπαδών δεν είναι σωστά και προκαλεί συνεχώς μπελάδες. Ήδη η Αστυνομία της Γαλλίας έχει κι άλλα προβλήματα ν' ασχοληθεί και δημιουργεί ακόμα περισσότερους μπελάδες αυτό. Στηρίξτε την εθνική μας ομάδα, σεβαστείτε τους υπόλοιπους και τον τόπο που διαμένετε αυτές τις μέρες. Πιείτε μια μπύρα, τραγουδήστε δυνατά, αλλά πάντοτε να σέβεστε τον άλλο...» ήταν τα λόγια του Γκλεν.

 

EURO Τελευταία Νέα