Κροατική απόβαση στο Parc de Princes! (gTV)

Θάνος Σαρρής
Κροατική απόβαση στο Parc de Princes! (gTV)

bet365

Το gazzetta.gr βρίσκεται από νωρίς στο Κροατία-Τουρκία και σας βάζει στο κλίμα! Δείτε videos με τον... χαμό των Κροατών! Πιο ήσυχοι οι Τούρκοι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Μετά και τα επεισόδια στη Μασσαλία, το Κροατία-Τουρκια φάνταζε ένα ματς με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας. Τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές όμως, δεν έχει γίνει το παραμικρό και μακάρι να συνεχιστούν έτσι τα πράγματα.

Αρκετές ώρες πριν την σέντρα οι Κροάτες οπαδοί γέμισαν τα τρένα με μία και μοναδική κατεύθυνση. Το Parc de Princes! H παρουσία τους στα βαγόνια με Τούρκους ήταν συχνή, ωστόσο η όποια κόντρα αναλώθηκε σε πειράγματα και χαβαλέ. Σε θέμα φωνής, πάντως, οι Κροάτες δεν είχαν αντίπαλο.

Στις αποβάθρες, στις πλατείες, μέσα στα τρένα, είναι αυτοί που κλέβουν την παράσταση, κερδίζοντας την πρώτη μάχη της κερκίδας. Είναι και αριθμητικά περισσότεροι, ενώ η βροχή δεν τους πτόησε.

Βγαίνοντας στον περιβάλλοντα χώρο του Parc de Princes, έστησαν το δικό τους πάρτι! Τραγούδι, τύμπανα, σημαίες και συνεχής χορός, συνθέτουν το σκηνικό!

Δείτε videos του gazzetta.gr.

 

EURO Τελευταία Νέα