Το επικό τρολάρισμα Σουηδών σε κολλητό τους

Το επικό τρολάρισμα Σουηδών σε κολλητό τους

Αντώνης Σαούλης
Το επικό τρολάρισμα Σουηδών σε κολλητό τους

bet365

Το gazzetta.gr σας δείχνει την πιο epic φωτογραφία από την Fan Zone με μια παρέα Σουηδών να τρολάρουν τον κολλητό τους ο οποίος... κλάταρε από το ποτό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Το «για ένα ποτό θα πάμε» που έχουμε στην Ελλάδα και καταλήγουμε λιώμα στις 6:00 τα ξημερώματα για ένα κουλούρι μπας και στρώσουμε έγινε πράξη και στο Παρίσι. Από Σουηδούς αυτή την φορά. Οι οποίοι προφανώς έπεισαν τον κολλητό τους να πάνε για μια μπύρα στην Fan Zone για να δουν το Ουαλία-Σλοβακία και στη συνέχεια το Αγγλία-Ρωσία.

Ελα όμως που η μία μπύρα πρέπει να έγινε δέκα (και βάλε). Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί ο φίλος μας στις φωτογραφίες κυριολεκτικά... κλάταρε από το πολύ ποτό. Και σα να μην έφτανε αυτό, να χάσει δηλαδή όλο το πρώτο ημίχρονο του Αγγλία-Ρωσία μιας και ήταν σε... κώμα, είχε και τους κολλητούς του οι οποίοι τον τρόλαραν.

Στην αρχή τον στόλισαν με μερικά ποτήρια μπύρα. Ηδη η εικόνα του Σουηδού φιλάθλου να... παριστάνει την μπάρα είχε στρέψει τα βλέμματα. Ωστόσο οι κολλητοί του προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω. Του... κόλλησαν και τιμή για την αγορά της μπύρας πηγαινόντας το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο. Από ένα σημείο και μετά ο (άτυχος) φίλος μας σχεδόν δεν φαινόταν από τα ποτήρια της μπύρας και οι κολλητοί του στήθηκαν για μια φωτογραφία.





Νομίζετε ότι το τρολάρισμα τελείωσε εκεί; Κάνετε λάθος. Μέχρι και τηλεοπτικό δίκτυο κατέφθασε στο σκηνικό αλλά πλάνα δεν πήρε. Για ποιον λόγο; Γιατί οι κολλητοί του ζήτησαν 10 ευρώ για μπύρες ώστε να τον αφήσουν να τραβήξει!!! Στο ημίχρονο του αγώνα ο Σουηδός ξύπνησε. Τα υπόλοιπα θα τα δει στο ιντερνετ!

 

EURO Τελευταία Νέα