Λύτρωση στο 90+10' για τη Χιλή! (vids)

Gazzetta team
Λύτρωση στο 90+10' για τη Χιλή! (vids)

bet365

Χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αρτούρο Βιδάλ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Χιλή κατάφερε να επικρατήσει της Βολιβίας με 2-1 και να διατηρηθεί στο κυνήγι της πρόκρισης στον Δ' Όμιλο του «επετειακού» Copa America.

Ματς θρίλερ στο Ζιλέτ Στάντιουμ για την 2η αγωνιστική του Δ' Ομίλου του Copa America, με τη Χιλή να επικρατεί με 2-1 της Βολιβίας, χάρη σε πέναλτι στου Αρτούρο Βιδάλ στο 90+10'. Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα, όπου η Χιλή είχε τον απόλυτο έλεγχο, το συγκρότημα του Χουάν Πάμπλο Πίτσι ξεκίνησε εντυπωσιακά και πριν καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στην επανέναρξη, ο Βιδάλ ανοίγει το σκορ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Πινίγια.

Η Βολιβία ωστόσο δεν τα παράτησε και στο 61' ο Κάμπος με τρομερή εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπράβο, νικώντας τον στην κλειστή του γωνία για να γράψει το 1-1. Με τα λεπτά να κυλούν, η Χιλή αύξησε κατακόρυφα την πίεση της στην αντίπαλη εστία και στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μαρούφο θα υποδείξει χέρι του Κάμπος μέσα στην περιοχή, καταλογίζοντας την εσχάτη των ποινών, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των Βολιβιανών.

Ο Βιδάλ δεν αστόχησε και έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Χιλή, με τη Βολιβία να χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90+12', με τον Ραμάλιο και το 2-1 να παραμένει τελικά.

Δ' Όμιλος (Βαθμολογία)

1.Αργεντινή 3 2-1

2. Παναμάς 3 2-1

3. Χιλή 3 3-3

4. Βολιβία 0 2-4

 

Τελευταία Νέα