Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Κατσούλης

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Κατσούλης

bet365

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάκης Κατσούλης, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και μέσω του gazzetta.gr έθεσε στόχο την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στρέφεται ο Σάκης Κατσούλης για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο 25χρονος τερματοφύλακας, μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις με την Καλλιθέα, κέρδισε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Η ομάδα της Μαγνησίας αποσύρθηκε από το φετινό πρωτάθλημα της Football League και θα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική, με τον ίδιο να θέτει μέσω του gazzetta.gr στόχο την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. «Ξέρω ότι ήρθα σε μια μεγάλη και ιδίως ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο που την ακολουθεί παντού και την αγαπάει με πράξεις.

Απ' την πρώτη στιγμή που με πλησίασαν είδα στα μάτια τους το όραμα και τα όνειρα για ένα μέλλον λαμπρό αντίθετο με την κατάντια των σημερινών εποχών με βάσεις και προγραμματισμό που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες της Super League. Εύχομαι να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και μαζί με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, του προπονητικου τιμ, της διοίκησης, αλλα και του κόσμου να φτάσουμε στο στόχο και εκεί που ανήκει αυτή η ομάδα!

Ευχαριστώ πολύ τον εκπρόσωπό μου, Κώστα Λαγαρή, που ήταν δίπλα μου όλο αυτο το διάστημα. Έδειξαν πραγματικά οτι με ήθελαν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα και γι' αυτό μετά από μια επιτυχημένη 7ετία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποφάσισα να μεταβώ στην υπέροχη πόλη του Βόλου, ώστε να δω τους ανθρώπους της διοίκησης από κοντά και να επέλθει η τελική συμφωνία», ήταν τα λόγια του.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα