«Επτάρα» και... καυτός Κριστιάνο για την Πορτογαλία (vids)

«Επτάρα» και... καυτός Κριστιάνο για την Πορτογαλία (vids)

Gazzetta team
«Επτάρα» και... καυτός Κριστιάνο για την Πορτογαλία (vids)

bet365

Καταιγιστική ήταν η Πορτογαλία στο τελευταίο της φιλικό τεστ πριν από την αναχώρησή της για τη Γαλλία, με την ομάδα του Σάντος να διαλύει με 7-0 την Εσθονία. 2 γκολ ο Κριστιάνο, λάμψη Κουαρέσμα με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε φιλικό της Πορτογαλίας ενόψει Euro και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σημειώνοντας 2 τέρματα στο πολύ άνετο 7-0 της Πορτογαλίας απέναντι στην αδύναμη Εσθονία. Ο σταρ της Ρεάλ άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακή κεφαλιά στο 36', έπειτα από τρομερή ασίστ του Κουαρέσμα, ο οποίος 3 λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόρερ με φοβερό πλασέ-λόμπα.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με το δεύτερο τέρμα του Ρονάλντο, ο οποίος στο ημίχρονο έγινε αλλαγή, με τους Πορτογάλους να συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο ωστόσο και στην επανέναρξη, πετυχαίνοντας ακόμα τέσσερα γκολ. Ο Ντανίλο Περέιρα έκανε το 3-0 στο 55' για να ακολουθήσει το αυτογκόλ του Μετς, με τον Κουαρέσμα να βρίσκει δίχτυα για δεύτερη φορά στο 77' και τον Έντερ να διαμορφώνει το τελικό 7-0, δέκα λεπτά πριν από τη λήξη.

 

EURO Τελευταία Νέα