«Ακριβός για... πρακτική ο Μακελελέ»

Gazzetta team
«Ακριβός για... πρακτική ο Μακελελέ»

bet365

«Σπόντα» για την ετοιμότητα και τη στάση του Κλοντ Μακελελέ πέταξε η Μπαστιά κατά του πρώην τεχνικού της ομάδας.

Η κόντρα που φαίνεται πως έχει ανοίξει ανάμεσα στον πρώην παίκτη της Εθνικής Γαλλίας και νυν τεχνικό με την Μπαστιά έχει αρκετά «επεισόδια», όλο και πιο ενδιαφέροντα.

Ο Μακελελέ προσλήφθηκε απ' την ομάδα της Κορσικής στις αρχές της σεζόν 20-14-15, όμως απολύθηκε μόλις 13 αγώνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, λόγω της απογοητευτικής της πορείας.

Η άστοχη προ ημερών δήλωση του πως «στη Μπαστιά έκανα την πρακτική μου, εκεί μπόρεσα να πάρω τις πρώτες μου εμπειρίες απ' την προπονητική», προκάλεσαν την «έκρηξη» του συλλόγου.

Μέσω δήλωσης, η ομάδα αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον Μακελελέ, κάνοντας λόγο για «αντιεπαγγελματία» και «απαράδεκτες εκφράσεις».

«Τον εμπιστευτήκαμε σαν προπονητή, όχι σαν πρακτικάριο. Άλλωστε, ο μισθός του και τα αποτελέσματα του με τον σύλλογο δείχνει πως μάλλον μας κόστισε ακριβά γενικά η παρουσία του εδώ»...

Ο πρώην διεθνής Γάλλος μέσος ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, είτε ως προπονητής είτε σε άλλο πόστο, αφού πλέον αποτελεί παρελθόν απ' τη Μονακό, όπου εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα