Η πτήση της Αγγλίας έφυγε και ... σιωπή για Βάρντι

Κώστας Ζάλιαρης
Η πτήση της Αγγλίας έφυγε και ... σιωπή για Βάρντι

bet365

Την επιλογή της παράτασης για ν' ανακοινώσει την απόφασή του φέρεται να πήρε ο Τζέιμι Βάρντι, καθώς μπήκε στο αεροπλάνο κι έφυγε με την εθνική ομάδα της Αγγλίας για Γαλλία.

Ο διεθνής φορ της Λέστερ, σύμφωνα με το περιβάλλον του, το οποίο επικαλείται ο βρετανικός Τύπος για να εξηγήσει το γεγονός πως ενώ άπαντες περίμεναν ανακοινώσεις, δεν συνέβη τίποτα τέτοιο μέχρι και τη στιγμή της αναχώρησης για τη διοργανώτρια χώρα του Euro 2016, σκέφτεται λίγο ακόμα ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του.

Η Άρσεναλ έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 25 εκατ.ευρώ για να τον πάρει από τη Λέστερ, εκφράζει σιγουριά για την αίσια έκβαση της υπόθεσης, ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω τώρα που μπορεί, όμως, η αντιπρόταση που δέχθηκε από τις «αλεπούδες» δεν τον άφησε ασυγκίνητο.

Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας έκανε προσφορά για νέο συμβόλαιο με διπλασιασμό του μισθού στον Τζέιμι Βάρντι, σε μια ύστατη προσπάθεια να του αλλάξει το σκεπτικό και μπορεί η τελευταία εξέλιξη να δίνει λίγο θάρρος παραπάνω στη Λέστερ, όμως ίσως είναι ελπίδες δίχως αντίκρισμα...

 

EURO Τελευταία Νέα