Bήμα πρόκρισης με το... καλημέρα για το Μεξικό! (vid)

Bήμα πρόκρισης με το... καλημέρα για το Μεξικό! (vid)

bet365

Στην πιο χορταστική αναμέτρηση της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, το Μεξικό κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της Ουρουγουάης και απέκτησε με το... καλημέρα πολύ σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του «επετειακού» Copa America.

Μεξικό και Ουρουγουάη πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στην πρεμιέρα τους στον Γ' Όμιλο του Copa America των ΗΠΑ, με το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Οσόριο να ξεκινά με το... δεξί, επικρατώντας με 3-1.

Το Μεξικό μπήκε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4', όταν ο Αλβάρο Περέιρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από γύρισμα του Γκουαδράδο στην περιοχή, σημειώνοντας το γρηγορότερο αυτογκόλ στα 100 χρόνια της διοργάνωσης.

Η Ουρουγουάη προσπάθησε να απαντήσει και στο 29' έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο Καβάνι δεν κατάφερε να νικήσει τον Οτσόα από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή. Τα πράγματα για το σύνολο του Όσκαρ Ταμπάρεζ δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, καθώς ο Βετσίνο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς και άφησε με 10 την Ουρουγουάη.

Ντιέγο Ρολάν και Τσιτσαρίτο Ερνάντες έχασαν καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες στην επανέναρξη, με την αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται στο 73', όταν ο Γκουαδράδο αποχώρησε από το παιχνίδι, αντικρίζοντας επίσης τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια της φάσης μάλιστα ο Ντιέγκο Γκοδίν κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον Οτσόα για το 1-1, εκμεταλλευόμενος την εκτέλεση του Κάρλος Σάντσες.

Το Μεξικό ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 85' ο 37χρονος αρχηγός της ομάδας, Ράφα Μάρκες, διαμόρφωσε το 2-1 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Eρέρα να σφραγίζει στις καθυστερήσεις το θρίαμβο, γράφοντας με κοντινή κεφαλιά το 3-1.

Γ' Όμιλος (Βαθμολογία)

1.Μεξικό 3 3-1
2. Βενεζουέλα 3 1-0
3. Τζαμάικα 0 0-1
4. Ουρουγουάη 0 1-3

 

Τελευταία Νέα