Κόστα Ρίκα - Παραγουάη 0 - 0

Κόστα Ρίκα - Παραγουάη 0 - 0

bet365

Σε μία αναμέτρηση που πρόσφερε ελάχιστες συγκινήσεις, Κόστα Ρίκα και Παραγουάη έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) στην πρεμιέρα τους στο «επετειακό» Copa America των ΗΠΑ για τον Α' Όμιλο.

Κόστα Ρίκα και Παραγουάη συγκρούστηκαν στο Ορλάντο των ΗΠΑ στα πλαίσια της πρεμιέρας τους στο «επετειακό» Copa America, με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία με 0-0, σε μια αναμέτρηση με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 13', όταν ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Χόρχε Μπενίτες βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, με το σουτ του ωστόσο να μπλοκάρεται από την άμυνα και να καταλήγει σε κόρνερ, απ' όπου οι Παραγουανοί δημιούργησαν νέα απειλή, με την κεφαλιά του Ντα Σίλβα να περνά ωστόσο δίπλα από το δοκάρι του Ρεμπερτόν.

Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για την Κόστα Ρίκα στο πρώτο μέρος ήρθε από ένα άλλον πρώην «ερυθρόλευκο» τον Τζόελ Κάμπελ, με τον Βιγιάρ να απομακρύνει σε κόρνερ την κεφαλιά του στο 17'.

Το άγχος της πρεμιέρας και η σκοπιμότητα δεν παραμερίστηκαν ούτε στην επανέναρξη. Λεσκάνο και Βαλντές απείλησαν για την Παραγουάη στο 65' και στο 70', δίχως αποτέλεσμα, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού άνηκε στην Κόστα Ρίκα, με τον Βιγιάρ να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να σταματά το μακρινό σουτ του Μπολάνιος στο 88'.

Μάλιστα το συγκρότημα του Ραμίρεζ τελείωσε την αναμέτρηση και με 10 παίκτες, καθώς ο Γουάτσον αντίκρισε την απευθείας κόκκινη στο 93', έπειτα από βίαιο μαρκάρισμα του στο χώρο του κέντρου.

Α' Όμιλος (Βαθμολογία)

1. Κολομβία 3 2-0
2. Κόστα Ρίκα 1 0-0
3. Παραγουάη 1 0-0
4. ΗΠΑ 0 0-2

 

Τελευταία Νέα