Κάνουν... φτερά οι φανέλες του Χουανφράν!

Κάνουν... φτερά οι φανέλες του Χουανφράν!

Κάνουν... φτερά οι φανέλες του Χουανφράν!

bet365

Τη στήριξη τους στον δεξιό μπακ της ομάδας τους και μοιραίου στον τελικό του Champions League, Χουανφράν, δείχνουν έμπρακτα οι φίλαθλοι της Ατλέτικο, μιας και μετά το χαμένο του πέναλτι και τη συγκινητική επιστολή του οι πωλήσεις των εμφανίσεων του έχουν εκτοξευθεί.

Ο Χουανφράν ήταν ο μοιραίος παίκτης στον τελικό του Champions League για την Ατλέτικο, καθώς το χαμένο του πέναλτι έδωσε την ευκαιρία στον Κριστιάνο Ρονάλντο να χαρίσει τον 11ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της στη Ρεάλ.

Ο δεξιός μπακ των «ροχιμπλάνκος» ήταν απαρηγόρητος μετά το τέλος της αναμέτρησης στο San Siro, ενώ μερικές ημέρες αργότερα με ανοιχτή επιστολή του ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της Ατλέτικο.

Από τη στιγμή εκείνη και έπειτα οι φίλαθλοι της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν ξεκινήσει να εκφράζουν με τον δικό τους τρόπο τη στήριξη τους προς τον 31χρονο μπακ της ομάδας τους, καθώς, όπως αναφέρει η Marca, η φανέλα με το νούμερο 20, με την οποία και αγωνίζεται, είναι η δημοφιλέστερη στις μπουτίκ της ομάδας μετά τον χαμένο τελικό και οι πωλήσεις της έχουν εκτοξευθεί στα... ύψη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα