Από το τελευταίο 90λεπτο του Γουίλσιρ...

Από το τελευταίο 90λεπτο του Γουίλσιρ...

Gazzetta team
Από το τελευταίο 90λεπτο του Γουίλσιρ...

bet365

Πέντε προπονητές στη Λιντς, πέντε στη Γουότφορντ, 23 συνολικά στην Premier League. Διαβάστε τι έχει συμβεί από την τελευταία φορά που ο Τζακ Γουίλσιρ έπαιξε ενενηντάλεπτο με την Άρσεναλ.

Ο μέσος της Άρσεναλ Τζακ Γουίλσιρ ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αγγλίας στα πρώτα του βήματα. Πήρε το περιβραχιόνιο στους «Κανονιέρηδες» σε μικρή ηλικία, όντας μέρος των συστημάτων υποδομής τους από τα εννιά, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς. Η απόφαση του Ρόι Χόντσον να τον συμπεριλάβει στην τελική αποστολή για το Euro 2016, αφήνοντας εκτός τον Ντάνι Ντρινκγουότερ σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς.

Οι Άγγλοι λοιπόν ξεκίνησαν μια... αναζήτηση για το τι έχει συμβεί από την τελευταία φορά που «έβγαλε» ενενηντάλεπτο. Ήταν στην ήττα με 2-1 από τη Σαουθάμπτον για το Λιγκ Καπ στις 23 Σεπτεμβρίου του 2014.

Από τότε λοιπόν, έχουν αλλάξει 23 συνολικά προπονητές στην Premier League! Η Γουότφορντ μόνη της άλλαξε πέντε τεχνικούς, με τους Όσκαρ Γκαρσία, Μπιλ ΜακΚίνλεϊ, Σλάβισα Τζοκάνοβιτς, Κίκε Φλόρες και τώρα Μάλτερ Ματεράτσι να κάθονται στον πάγκο της. Μια... παλιά δόξα της πρώτης κατηγορίας, η Λιντς, άλλαξε έξι, ξεκινώντας από τον Μίλανιτς και φτάνοντας στον Γκάρι Μονκ.

 

EURO Τελευταία Νέα