Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-0

Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-0

bet365

Στην... αγγαρεία της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος είχε «μεγαλύτερο κίνητρο» και έκλεισε την πετυχημένη του σεζόν με το 1-0 επί της ΑΕΚ! Ο Μασούρας το γκολ της νίκης!

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να υπάρξει θέαμα. Τελικά δεν υπήρξε αφού Πανιώνιος και ΑΕΚ έδειχναν να έχουν το μυαλό τους στις διακοπές. Αρκετές αλλαγές στην 11άδα της Ενωσης από τον Νίκο Παναγιωτάρα, με νίκη έκλεισε την σεζόν ο Πανιώνιος του Μαρίνου Ουζουνίδη, λίγος κόσμος στη Νέα Σμύρνη...

Οι προϋποθέσεις για να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο θεωρητικά υπήρχαν, από την άποψη πως δεν υπήρχε άγχος στις δύο ομάδες. Υπήρχαν, όμως, πολλά λάθη... Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι Πανιώνιος και ΑΕΚ δυσκολεύονταν να κάνουν κάτι καλό, με την Ενωση να παρατάσσεται με μια 11άδα με πολλές αλλαγές. Λογικό, αφού οι παίκτες και των δύο θα μπορούσαν να χαρούν αυτό το παιχνίδι. Τελικά μάλλον σκέφτονταν τις διακοπές αφού οι καλύτερες φάσεις στο πρώτο 20λεπτο ήταν δύο σουτ των Βιγιάλμπα και Μπαργκάν, τα οποία δεν θα μπορούσαν να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

Οι Κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι σε αυτό το διάστημα, οι Κιτρινόμαυροι ξύπνησαν στη συνέχεια και στο δεκάλεπτο 20'-30' είχαν τις φάσεις για να προηγηθούν. Οι Μπουονανότε (21') και Μπαρμπόσα (23') όμως δεν τα κατάφεραν, με τον Πορτογάλο να έχει την καλύτερη ευκαιρία αλλά να κάνει άσχημο τελείωμα από κοντά. Μετά το ημίωρο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε ξανά, με την ΑΕΚ να κάνει αρκετά εύκολα λάθη και τον Πανιώνιο να βγαίνει μπροστά, προσπαθώντας για κάτι καλό. Αυτό, τελικά, ήρθε στο 41', όταν ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε την λάθος αντίδραση του Σοϊλέδη μετά την εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Νίκος Παναγιωτάρας έριξε στο ματς τον πιτσιρικά Γαλανόπουλο αντί του ανέτοιμου Ζουκουλίνι και στο 49' η Ενωση άγγιξε την ισοφάριση με το δοκάρι του Αραβίδη. Οι Κιτρινόμαυροι είχαν την κατοχή αλλά δεν σταματούσαν να κάνουν λάθη, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος -ο οποίος είχε μεγάλη φάση με τους Χαλκιαδάκη και Μπαργκάν στο ξεκίνημα της επανάληψης- να κρατάει σχετικά εύκολα το προβάδισμα. Οι Παναγιωτάρας και Μαρίνος Ουζουνίδης έκαναν αλλαγές, οι παίκτες έκαναν λάθη, οι οπαδοί του Πανιωνίου πετούσαν αντικείμενα στον Μπουονανότε για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και κάπως έτσι τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι αξιόλογο.

Ετσι, το μόνο που παρουσίαζε ενδιαφέρον ήταν οι αλλαγές των προπονητών, με τον Παναγιωτάρα να δίνει λίγα λεπτά στο τέλος και στον Βλαχομήτρο, με τον Πανιώνιο να κρατάει το 1-0 και να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ.

Man of the match: Μπρούνο και Μασούρας ήταν οι καλύτεροι για τον Πανιώνιο. Ο πρώτος έπαιρνε πρωτοβουλίες, ο δεύτερος ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και έβαλε και το γκολ.

Αδύναμος κρίκος: Μπακάκης και Μπουονανότε... Αρκετά λάθη από τον πρώτο, αόρατος ο δεύτερος.

Στο ύψος του: Ο Αραβίδης πάλευε μόνος του για να κάνει φάση για την ΑΕΚ. Δύο μπαλιές της προκοπής πήρε, την μία την έκανε δοκάρι.

Η γκάφα: Την έκανε ο Σοϊλέδης χάνοντας τον Μασούρα στη φάση του γκολ.

Το στραγάλι: Δεν υπήρξε κάποιο θέμα με τη διαιτησία αφού δεν είχε δύσκολες φάσεις το ματς.

Το ταμείο του Gazzetta: Η ΑΕΚ έβγαλε την υποχρέωση και έδωσε και χρόνο συμμετοχής σε πιτσιρικάδες που έχουν ταλέντο, όπως οι Γαλανόπουλος και Βλαχομήτρος. Ο Πανιώνιος, από την άλλη, πήρε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα