Τι Μιλάνο, τι Γκάζι!

Τι Μιλάνο, τι Γκάζι!

bet365

Τον τελικό του Champions League είχε την ευκαιρία να ζήσει… από κοντά το gazzetta.gr, που μπορεί να μην ταξίδεψε στο Μιλάνο αλλά η συμμετοχή σε ξεχωριστό event στο Γκάζι μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα του σπουδαίου ματς Ρεάλ – Ατλέτικο!

Η πρόσκληση της MasterCard ήταν αρκετά δελεαστική για να την αρνηθείς εύκολα. Βραδιά τελικού σε έναν όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, με πολλές εκπλήξεις! Προσφορά δεόντως σαγηνευτική για να αφήσεις το τρίπτυχο μπύρα, πίτσα και φίλοι σε σπίτι, να περιμένει για τον τελικό του 2017…

Λίγο μετά τις οκτώ, φτάσαμε στην Πειραιώς σε έναν χώρο που κάποτε ήταν μεταλλουργείο αλλά τώρα έμοιαζε με μεγάλο σπίτι γεμάτο φίλους που είχαν στηθεί υπομονετικά μπροστά στη γιγαντοοθόνη. Μαζί μας, καμία 100αριά ακόμα τυχεροί, κάτοχοι καρτών MasterCard, συνεργάτες και media, όλοι έτοιμοι για μία απολαυστική ποδοσφαιρική βραδιά.

Θα ρωτήσετε εύλογα, πως ο χώρος στο Γκάζι θύμιζε… Σαν Σίρο; Κι όμως, το κλίμα άρχισε να γίνεται ποδοσφαιρικό αρκετά πριν από τη σέντρα, όταν μοιράστηκαν σε όλους κασκόλ και props του μεγάλου τελικού για να γίνουμε κι εμείς μέρος της κερκίδας. Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τα αστέρια του Champions League, ενώ όσοι το επιθυμούσαν, συμμετείχαν σε παιχνίδι-δοκιμασία πέναλτι, διεκδικώντας διπλά εισιτήρια UEFA Champions League για τη φάση των ομίλων της σεζόν 2016-2017, για εντός έδρας αγώνες της ελληνικής ομάδας που θα προκριθεί.

Κασκόλ είχαμε, καπέλα είχαμε, πέναλτι βαρέσαμε, φωτογραφίες βγάλαμε αλλά «τελικός» χωρίς ποδοσφαιριστές δεν γίνεται! Ε λοιπόν και σε αυτό είμαστε τυχεροί, καθώς ξαφνικά παρουσιάστηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ρομπέρτο, για τον οποίο ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ιδιαίτερος καθώς η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ρομπέρτο ο οποίος δεν παρακολούθησε απλώς μαζί με τον κόσμο τον τελικό, αλλά μίλησε με όλους και φωτογραφήθηκε με αδιαμαρτύρητα, με όποιον του ζήτησε να καρέ μαζί του! Και μετά το ματς, παρά τη στενοχώρια του για τον χαμένο τίτλο της Ατλέτικο, δήλωσε: «Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο και για έναν τόσο σημαντικό αγώνα μεταξύ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, το να παρακολουθείς το ματς με φίλους και άλλους λάτρεις της μπάλας, κάνει την εμπειρία ακόμα πιο μοναδική. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά!».

Και για να μην έχουμε κανένα παράπονο ότι δεν πήραμε γεύση από Μιλάνο, η σύνδεση με live εικόνα μέσα από το στάδιο Σαν Σίρο με έναν από τους τυχερούς κατόχους καρτών που κέρδισαν διπλά εισιτήρια και το ταξίδι στο Μιλάνο από τη MasterCard, για να παρακολουθήσουν από κοντά τη σημαντικότερη βραδιά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ολοκλήρωσε το σκηνικό!

Ακολούθησε το σφύριγμα της έναρξης από τον Κλάτενμπεργκ και όλοι με τα μάτια καρφωμένα στη γιγαντοοθόνη, απολαύσαμε τον τελικό. Κι όχι μόνο με πίτσα και μπύρα, αλλά συνοδεία υπέροχων εδεσμάτων καθώς και κοκτέιλς, που έκαναν τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή!

Η κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ μπορεί να δυσαρέστησε την πλειοψηφία των προσκεκλημένων της MasterCard που υποστήριζαν εμφανέστατα την ομάδα του Σιμεόνε, αλλά η ικανοποίηση όλων για μία σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά ήταν εμφανέστατα αποτυπωμένη στα πρόσωπα τους.

Ικανοποιημένη για το ξεχωριστό event και η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, που δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που προσφέραμε μία τόσο ξεχωριστή εμπειρία στους φίλους του ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά στην Αθήνα, αναδεικνύοντας την επίσημη χορηγία της MasterCard στο UEFA Champions League. Αυτή η μοναδική βραδιά σχεδιάστηκε ειδικά για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς και το πάθος τους για το παιχνίδι, για να τους προφέρει στιγμές ανεκτίμητης αξίας με την παρέα τους, καθώς η MasterCard θέλει να προσφέρει στους κατόχους καρτών της τέτοιες ακριβώς εμπειρίες.»

Υ. Γ. Μήπως να κλείσω από τώρα θέση για το event της MasterCard για τον τελικό του 2017; H παλιοπαρέα με τις πίτσες και τις μπύρες μπορεί να περιμένει… Αλλωστε και το 2018 θα ξαναέχουμε τελικό!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα