Ρονάλντο: Πάνω από 4.000 λεπτά, 51 γκολ και... δεν του φτάνουν! (vid)

Ρονάλντο: Πάνω από 4.000 λεπτά, 51 γκολ και... δεν του φτάνουν! (vid)

Ρονάλντο: Πάνω από 4.000 λεπτά, 51 γκολ και... δεν του φτάνουν! (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνει - και καλά κάνει - τ' αυτιά του στις κριτικές, δηλώνει περήφανος για την παρουσία του και τονίζει ότι ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του.

Σημείωσε 51 τέρματα, με τα 16 εξ αυτών να είναι στο Champions League.

Είναι αυτός που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και χάρισε το 11ο τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Είναι πολύ απλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και παρά του ότι μέτρησε φέτος πάνω από 4.000 αγωνιστικά λεπτά και τόσα γκολ, ο ίδιος δηλώνει ότι πάντα θέλει περισσότερα από τον εαυτό του. Αναρωτιέστε ακόμη γιατί θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο;

«Δεν με νοιάζει γι αυτό. Πάντα κρατάω τους ανθρώπους που με αγαπούν», είπε αρχικά ο Ρονάλντο και συνέχισε:

«Οπότε, αυτό το Champions League το αφιερώνω σ' αυτούς, σ' όσους με υποστηρίζουν συνεχώς, στους φαν μου στην Πορτογαλία και σε όλο τον κόσμο».

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, ο Πορτογάλος είπε:

«Εχω πάνω από 4.000 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο αυτή τη σεζόν. Ήμουν ο πρώτος στην ομάδα ξανά, με τα περισσότερα λεπτά. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Σημαίνει πως είμαι ακόμη καλός, ακόμη νιώθω καλά σωματικά και πνευματικά. Αν με ρωτάτε αν είμαι κουρασμένος, φυσικά και είμαι. Εχω πολλά λεπτά στα πόδια μου, αλλά είμαι ακόμη εκεί, είμαι πάντα εκεί.

Aπέδειξα στην ομάδα, ότι είμαι για τις καλές και τις κακές στιγμές. Αυτό με κάνει περήφανο. Για επτά χρόνια πετυχαίνω πάνω από 50 γκολ κάθε χρόνο, αλλά πάντα ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα