Φιέστα για το 11ο στο Μπερναμπέου! (pics & vids)

Φιέστα για το 11ο στο Μπερναμπέου! (pics & vids)

Φιέστα για το 11ο στο Μπερναμπέου! (pics & vids)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε για 11η φορά στην ιστορία της στην κορυφή της Ευρώπης και το Μπερναμπέου φόρεσε τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τη «Βασίλισσα», σε μια φαντασμαγορική φιέστα.

Το γλέντι για το 11ο στέμμα της Ρεάλ συνεχίζεται χωρίς διακοπές. Η «Βασίλισσα» γνώρισε την αποθέωση κατά την πρωινή της άφιξη στη Μαδρίτη, ωστόσο το πάρτι των «μερένχες» απογειώθηκε με την καθιερωμένη φιέστα στο κατάμεστο Μπερναμπέου, έπειτα από την παρέλαση στο κέντρο της πόλης.

Την παράσταση έκλεψε φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πραγματοποίησε την είσοδο του στο Μπερναμπέου με τον κλασικό του πανηγυρισμό, ενώ τα βλέμματα συγκέντρωσε και ο Αλβάρο Αρμπελόα, ο οποίος στο «αντίο» του εμφανίστηκε φορώντας την εμφάνιση του Ντένις Τσερίσεφ, αναφερόμενος τόσο στο ατυχές περιστατικό με την παράνομη συμμετοχή του Ρώσου εξτρέμ στο Copa Del Rey απέναντι στην Κάντιθ που επέφερε τελικά και τον αποκλεισμό της «Βασίλισσας» από το θεσμό, όσο και στον σοβαρό τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε να δώσει το «παρών» στη φιέστα.

Ο Τσερίσεφ παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαλένθια τον Ιανουάριο και λίγο πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου υπέστη μεγάλη ζημιά στο μηρό, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χάνοντας έτσι και την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Euro της Γαλλίας με τη Ρωσία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα