Συζητήσεις ΚΠΡ – Εξέλσιορ για Μαραθωνίτη

Gazzetta team
Συζητήσεις ΚΠΡ – Εξέλσιορ για Μαραθωνίτη

bet365

H ΚΠΡ «καλοβλέπει» τον Έλληνα επιθετικό Χρήστο Μαραθωνίτη που αγωνίζεται στην Ολλανδία!

Εντονο ενδιάφερον από την QPR για τον Έλληνα υψηλόσωμο νεαρό ποδοσφαιριστή Χρήστο Μαραθωνίτη γεννημένο 16/11/98. Οι συζητήσεις βρίσκονται εδώ και μέρες σε προχωρημένο στάδιο με τον Αγγλικό Σύλλογο σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του νεαρού ποδοσφαιριστή. Τις επόμενες μέρες ο Χρήστος μαζί με τους εκπροσώπους του θα μεταβεί στο Λονδίνο για την τελική απόφαση.

Οι πιθανότητες να αλλάξει ποδοσφαιρική χώρα για μια ακόμα φορά φαίνονται πολύ μεγάλες. Ο Χρήστος εδώ και δύο χρόνια αγωνίζεται στο Ολλανδικό πρωτάθλημα στην Κ19 και φαίνεται να αφήνει το στίγμα του με τα χρώματα της Εξέλσιορ, η οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην κατηγορία της. Και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι δείχνουν ανάλογο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και αυτό το καλοκαίρι φαίνεται μεγάλο.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και τον ρώτησε για το ενδιαφέρον της QPR με τον Μαραθωνίτη να λέει. «Νομίζω ότι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στην Αγγλία. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και είναι τιμή μου ένας τόσο μεγάλος σύλλογος να ενδιαφέρεται για μένα. Βέβαια θα εξετάσω όλα τα ενδεχόμενα γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο στην ηλικία μου να αλλάζω συνέχεια χώρα. Ξέρω όμως από την αρχή ότι αυτή είναι η μοίρα του ποδοσφαιριστή.

Στην Ολλανδία είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής και στον τρόπο παιχνιδιού που έχει πολύ τεχνική και μου αρέσει ιδιαίτερα. Φυσικά επειδή κοιτάω συγχρόνως και τις σπουδές μου εδώ στην Ολλανδία κατάφερα να περάσω στην Γυμναστική Ακαδημία όπου είναι και ο τομέας που θα θελα να σπουδάσω».

 

Τελευταία Νέα