Ελβετία – Βέλγιο 1-2

Ελβετία – Βέλγιο 1-2

bet365

Με γκολ του Ρομέλου Λουκάκου και ασίστ του αδερφού του, Τζόρνταν και σουτάρα του Ντε Μπρόινε, οι Ελβετοί γύρισαν (2-1) το ματς προετοιμασίας με την Ελβετία.

Κατά κάποιο τρόπο οι Λουκάκου έκαναν οικογενειακή υπόθεση το φιλικό του Βελγίου με την Ελβετία. Οι Ελβετοί προηγήθηκαν με σουτ του Τζεμαΐλι (31') έπειτα από ωραίο συνδυασμό. Ωστόσο, δύο παράγοντες οδήγησαν στην ανατροπή και τη νίκη των Κόκκινων Διαβόλων με 2-1. Το ένα ήταν ότι το πήραν πάνω τους ο Ρομέλου και Τζόρνταν Λουκάκου.

Ο πρώτος ισοφάρισε με πλασέ εξ επαφής τρία λεπτά αργότερα και ο μικρότερος αδερφός του έκανε την επέλαση και την ασίστ στον Ντε Μπρόινε. Ο τελευταίος δεν συγχώρεσε και με φοβερό σουτ (83') σκόραρε για πέμπτη φορά στα έξι τελευταία ματς του με το εθνόσημο, για να χαρίσει στη χώρα του τη νίκη. Βέβαια δύο λεπτά νωρίτερα οι αντίπαλοι τους είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο από την αποβολή του Σεφέροβιτς και έπαιξε κι αυτό το ρόλο του.

Ιταλία, Σουηδία και Ιρλανδία είναι οι αντίπαλοι του Βελγίου στους ομίλους του Euro 2016. Θα προκριθεί ως πρώτο στην επόμενη φάση; Σε απόδοση 2.10 στην Casino Rio Bet το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.


 

EURO Τελευταία Νέα