Η αποχώρηση του Μέσι «επισκίασε» τη γκολάρα του Ιγκουαΐν για την Αργεντινή (vids)

Η αποχώρηση του Μέσι «επισκίασε» τη γκολάρα του Ιγκουαΐν για την Αργεντινή (vids)

Gazzetta team
Η αποχώρηση του Μέσι «επισκίασε» τη γκολάρα του Ιγκουαΐν για την Αργεντινή (vids)

bet365

Η Αργεντινή νίκησε με 1-0 τις Ονδούρες σε φιλική αναμέτρηση, ωστόσο το πανέμορφο γκολ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν «επισκιάστηκε» από την ανησυχία που προκάλεσε στην «αλμπισελέστε» η αναγκαστική αποχώρηση του Μέσι από το ματς, με πρόβλημα στη μέση.

Χάρη στο πανέμορφο τέρμα του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 απέναντι στις Ονδούρες σε φιλική αναμέτρηση ενόψει του επετειακού Copa America που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ τον Ιούνιο.

Ο «El Pipita» σημείωσε ακόμα ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα τη φετινή σεζόν, περνώντας με εξαιρετική ντρίπλα τον αντίπαλο του, ενώ εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο τρόπος που τελείωσε τη φάση «τσιμπώντας» τη μπάλα με το αριστερό.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ στον μεγάλο τελικό Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο.

Παρόλα αυτά, η αναγκαστική αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από το ματς στο 64ο λεπτό του αγώνα έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον Τάτα Μαρτίνο.

Ο «Λίο» δέχτηκε σε πρώτη φάση ένα άτσαλο σπρώξιμο από αντίπαλο του με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, ενώ στη συνέχεια καθώς έπεφτε στο έδαφος ακόμα ένας παίκτης έπεσε πάνω του κατά λάθος.

Το χτύπημα στη μέση ανάγκασε τον άσο της Μπαρτσελόνα να αποχωρήσει από το ματς, ενώ οι πρώτες πρόχειρες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αιμάτωμα στην οσφυϊκή περιοχή, με τον Μέσι ωστόσο να αναμένεται να περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να εκτιμηθεί με ακρίβεια η κατάστασή του.

 

Τελευταία Νέα