Απόλλων Σμύρνης: Κάτι παραπάνω από απλά γραφεία (pics & gTV)

Απόλλων Σμύρνης: Κάτι παραπάνω από απλά γραφεία (pics & gTV)

bet365

Σε μία λαμπρή τελετή που έγινε, ο Απόλλων Σμύρνης εγκαινίασε τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία του στη Λεωφόρο Κηφισίας με... άρωμα Ιταλίας και την ευχή την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Το νέο του σπίτι εγκαινίασαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης, σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της ομάδας στη Λεωφόρο Κηφισίας. Μάλιστα, για την κατασκευή τους, πήραν μία... γεύση από τα γραφεία της Μίλαν και της Ίντερ, τα οποία επισκέφτηκαν.

Την κορδέλα των νέων γραφείων έκοψε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείων Προαστίων, Γιώργος Καραμέρος, παρόντες ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα, η ομάδα Νέων που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League, δημοσιογράφοι και φίλοι της ομάδας. Τα νέα γραφεία θα χωρίζονται σε δύο πτέρυγες.

Σήμερα έγιναν τα εγκαίνια της πρώτης πτέρυγας, η οποία είναι 300 τ.μ. και όπου βρίσκονται τα τρόπαια, ενώ ο χώρος θα έχει και μουσειακό χαρακτήρα, καθώς θα υπάρχουν τέσσερα μόνιτορ, όπου έχει περάσει όλη η ιστορία σε ψηφιακή μορφή. Στόχος είναι ο προπονητής και οι παίκτες να μπορούν να μιλάνε για όλα τα θέματα στην αίθουσα συσκέψεων, ενώ υπάρχει και μία μικρή μπουτίκ.

Την τελετή άνοιξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Μπελιάς. Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, Έκτορας Μονεμβασιώτης, ο οποίος ευχήθηκε την επόμενη χρονιά να πανηγυρίζουν τα γκολ από τη Σούπερ Λίγκα και στη συνέχεια η Λίδα Καρανικολού, υπεύθυνη επικοινωνίας της Βενέτης ΑΒΕΕ, εξήγησε τις λεπτομέρειες για την κατασκευή των γραφείων, η οποία σταμάτησε δύο φορές λόγω αποχώρησης κάποιων μελών. Κατά το τέλος του λόγου της έκλεισε με την ευχή η ομάδα να ανεβεί στη Σούπερ Λίγκα, ενώ από τα μάτριξ προβλήθηκαν εικόνες του παρελθόντος και από τα γκολ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα