Παναθηναϊκός: Αήττητοι Πρωταθλητές (gTV)

13 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ GAZZETTA

Παναθηναϊκός: Αήττητοι Πρωταθλητές (gTV)

Ένα ντοκιμαντέρ του gazzetta.gr για την ομάδα του Μπόμπεκ και το αήττητο Πρωτάθλημα του 1963-64 μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών του.

 Παναθηναϊκός: Αήττητοι Πρωταθλητές (gTV)

Στις 24/05 συμπληρώθηκαν 52 χρόνια από το 0-1 του Παναθηναϊκού μέσα στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», με το οποίο οι «πράσινοι» σφράγισαν το πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής αήττητο εθνικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Υπό τις οδηγίες του «δάσκαλου» Στέφαν Μπόμπεκ και το πρωτοποριακό για την εποχή 4-3-3 στο οποίο δούλεψε ο Γιουγκοσλάβος, η τότε ομάδα του «τριφυλλιού» απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο πως δεν είχε αντίπαλο.

Η κάμερα του gazzetta.gr συνάντησε 13 από τους πρωταγωνιστές εκείνου του θριάμβου. Κατάφερε, μάλιστα, να συγκεντρώσει τους περισσότερους από αυτούς στο γήπεδο που μεγαλούργησαν. Στη Λεωφόρο. Και παρουσιάζει τις αναμνήσεις και τις ιστορίες τους σε ένα mini ντοκιμαντέρ.

Μίμης Δομάζος, Τάκης Λουκανίδης, Βαγγέλης Πανάκης, Ανδρέας Παπαεμμανουήλ, Τάκης Οικονομόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Ζαχαρίας Πιτυχούτης, Μιχάλης Βουτσαράς, Φραγκίσκος Σούρπης, Γιώργος Ροκίδης, Νίκος Τζουνάκος, Κώστας Τουμπέλης και Δημήτρης Θεοφάνης βαδίζουν ξανά στο δρόμο του θριάμβου...

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Θάνος Σαρρής

Επιμέλεια - Μοντάζ: Βασίλης Τσίγκας

Ευχαριστούμε το Αρχείο Τύπου Εφημερίδων και Περιοδικών για τη διάθεση των αποκομμάτων, τον Γιώργο Ροκίδη και τον Βαγγέλη Πανάκη για τη διάθεση των φωτογραφιών και τον Παναθηναϊκό για το γήπεδο

Best of internet