Χατζηισαΐας: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει την πρωτιά»

Gazzetta team
Χατζηισαΐας: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει την πρωτιά»

bet365

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε για την συνέχεια των πλέι οφ, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ αξίζει να βρεθεί στην κορυφή...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το τι μένει από τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο: «Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη. Μπορεί να μην αποδώσαμε και πολύ καλά αλλά πήραμε το διπλό. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε και πλέον συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, που έχει αποδείξει πολλές φορές. Υπάρχουν απουσίες από πλευράς Πανιώνιου, αλλά αν εμείς είμαστε σοβαροί και κάνουμε αυτά που μας πει ο προπονητής μας θα πάρουμε το παιχνίδι» .

Για τον πρώτο γύρο των Play Offs και την συνέχεια: «Στα πρώτα τρία μας ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι μία καλή ομάδα. Φέραμε καλά αποτελέσματα και είμαστε πρώτοι. Όμως δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω πως αν είμαστε σοβαροί και δώσουμε το 100% θα πάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει, στην πρώτη θέση» .

Για τις διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στο γήπεδο και παίζει και αυτό τον ρόλο του. Από κει και πέρα δεν σταματάμε εδώ. Θα πάρουμε το παιχνίδι αύριο και θα συνεχίσουμε» .

Για το χειροκρότημα από τους φίλους του Πανιωνίου: «Αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Ήμουν σε εκείνη την ομάδα και έδωσα κάποια πράγματα. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να σε αγαπά ο κόσμος και να σε χειροκροτεί στο γήπεδο».

Για την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα: «Επέστρεψα από ένα δύσκολο τραυματισμό και πρέπει από την μεριά μου να συνεχίσω να δουλεύω για να καταφέρω αυτό που πέτυχα όταν ήρθα. Συνεχίζω, θα δώσω το 100% από την πλευρά μου και θα κάνω τα πάντα για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της» .

Για το πιο είναι το πιο σημαντικό στα τελευταία τρία παιχνίδια που απομένουν: «Θα πρέπει να πάρουμε τα δύο παιχνίδια στην Τούμπα και να μην χάσουμε στην ΑΕΚ» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα