Champions League: O μεγάλος τελικός στον OTE TV!

Gazzetta team
Champions League: O μεγάλος τελικός στον OTE TV!

bet365

Ο μεγάλος τελικός του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στον OTE TV.

Δύο χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που η Ατλέτικο βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτηση του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο Σέρχιο Ράμος, όμως, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και γκρέμισε το όνειρο των ροχιμπλάνκος, με την Ρεάλ να φτάνει στη μεγάλη νίκη με 4-1 στις καθυστερήσεις και να γράφει ιστορία, κατακτώντας για δέκατη φορά το τρόπαιο.

Φυσικά, τον μεγάλο τελικό φέτος έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε ζωντανά και σε HD στο OTE SPORT 1HD. To Pre Game θα ξεκινήσει από τις 19:00, με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο να είναι στο στούντιο και μαζί με την υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα των OTE Sport θα σας μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα από τα δύο στρατόπεδα.

«Ξέρω πώς είναι να παίζεις στον τελικό του Champions League. Θα πρέπει να είσαι ήρεμος, αποφασισμένος και να έχεις υπομονή. Χρειάζεται λίγο από όλα. Όλοι θέλουν να είναι στον τελικό. Είναι δύσκολο να πεις αν είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πριν από δύο χρόνια. Είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα αποτύχουμε μόνο αν ξέρουμε ότι δεν έχουμε δώσει τα πάντα», τόνισε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Βαράν, ενώ Αρμπελόα και Χάμες Ροδρίγκες αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμοι.

«Κάθε λεπτό για εμάς θα πρέπει να είναι θέμα ζωής ή θανάτου. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Οι δύο ομάδες έχουν παρόμοιες επιλογές. Σε ένα ματς όλοι έχουν επιλογές και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Το στυλ μας είναι να εκμεταλλευόμαστε πλήρως τα χαρακτηριστικά των παικτών μας και τους δίνουμε τα εφόδια να κάνουν την υπέρβαση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο», είπε ο Ντιέγο Σιμεόνε, που δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός μετά τις σεζόν 1973-74 και 2013-14 για την Ατλέτικο, που τους έχασε αμφότερους, ενώ ο 14ος για την Ρεάλ, που είναι η πολυνίκης του θεσμού με 10 τρόπαια. Η τελευταία φορά που οι μερένγκες έχασαν σε τελικό της διοργάνωσης ήταν το 1981 (1-0 από την Λίβερπουλ).

Το παιχνίδια θα ξεκινήσει στις 21:45 με ζωντανή περιγραφή στο OTE SPORT 1HD, ενώ μετά το τελευταίο σφύριγμα μην αλλάξετε κανάλι, καθώς θα ακολουθήσει το Post Game. Στο στούντιο θα είναι ξανά οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος, που μαζί με την δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών OTE Sport αναλύει όλα τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα του αγώνα, ενώ θα μπορέσετε να ακούσετε και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Το κορύφωμα της ποδοσφαιρικής σεζόν φτάνει στα σπίτια σας μέσω του OTE TV.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα