Γοδίν: «Ήταν δύσκολο να ξεχάσουμε τον τελικό του '14»

Γοδίν: «Ήταν δύσκολο να ξεχάσουμε τον τελικό του '14»

bet365

Το γκολ του Σέρχιο Ράμος στην εκπνοή των 90' στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2014, προκαλούσε πόνο για πολύ καιρό στους παίκτες της Ατλέτικο. Ο Γοδίν, θέλει φέτος να το ξεπεράσει μια και καλή...

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού στο «Σαν Σίρο», σε μια επανάληψη του αγώνα της Λισαβόνας κόντρα στη Ρεάλ από το 2014, ο έμπειρος αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε:

«Ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα του γκολ στον τελικό, όμως αυτό που είχε σημασία ήταν να σηκώσουμε το τρόπαιο και δεν το κάναμε. Από κάτι τέτοιες οδυνηρές ήττες μαθαίνεις και οφείλεις να κρατάς τα θετικά παρά την απογοήτευση. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πλέον και την εμπειρία μας στον φετινό τελικό για να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι.

Ήταν δύσκολο να ξεχάσουμε εκείνο τον τελικό και να το ξεπεράσουμε. Ακόμα κι όταν απέμεναν ελάχιστα λεπτά, σ' εκείνο το ματς, κάτι μου έλεγε ότι ακόμα δεν κάναμε όσα έπρεπε για να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Όπως κι έγινε τελικά... Στην παράταση δεν είχαμε επιλογές, δεν είχαμε δυνάμεις, είχαμε προβλήματα τραυματισμών και χάσαμε.

Ρεβάνς για το χαμένο τελικού του 2014 θέλουν να πάρουν οι «ροχιμπλάνκος», αντιμετωπίζοντας ξανά τη συμπολίτισσα Ρεάλ. Στο 2.05 στην Casino Rio Bet η κατάκτηση του τροπαίου από πλευράς Ατλέτικο.

Από τότε, όμως, όλοι βάλαμε στόχο να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα συμμετέχοντας ξανά στον τελικό, όμως αυτή τη φορά να το πάρουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα