26 χρόνια στον οπαδό της Ρόμα που πυροβόλησε τον Ναπολιτάνο!

Gazzetta team
26 χρόνια στον οπαδό της Ρόμα που πυροβόλησε τον Ναπολιτάνο!

bet365

Με ποινή φυλάκισης 26 ετών τιμώρησαν οι δικαστικές αρχές τον οπαδό της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Σάντις, ο οποίος είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον φίλο της Νάπολι, Τσίρο Εσπόσιτο, στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας το 2014.

Το «περίφημο» περιστατικό με φανατικό οπαδό της Ρόμα να πυροβολεί φίλο της Νάπολι ανήμερα του τελικού του Copa Italia του 2014 ανάμεσα στους «παρτενοπέι» και τη Φιορεντίνα είχε συγκλονίσει το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο άτυχος Τσίρο Εσπόζιτο έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή, έπειτα από 53 ημέρες στην εντατική και 2 χρόνια μετά οι δικαστικές αρχές ανακοίνωσαν ποινή φυλάκισης 26 ετών για τον Ντανιέλε Ντε Σάντις, ο οποίος παραδέχθηκε πως πυροβόλησε με πρόθεση και όχι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αυτοάμυνας.

Σημειώνεται πως αρχικά οι εισαγγελείς είχαν προτείνει ισόβια κάθειρξη για τον Ντε Σάντις, ενώ από 8 μήνες θα εκτίσουν δύο φίλοι της Νάπολι που είχαν επίσης συλληφθεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

«Πιστεύω πως ανεξάρτητα από την ποινή, ο στόχος είναι να μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη στον γιο μου στο μέλλον. Δε νιώθω κανένα μίσος. Το μόνο που επιζητούσα ήταν η απονομή της δικαιοσύνης», ανέφερε η μητέρα του Εσπόζιτο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα