Κοντά σε συμφωνία με Πραντέλι η Λάτσιο!

Κοντά σε συμφωνία με Πραντέλι η Λάτσιο!

Gazzetta team
Κοντά σε συμφωνία με Πραντέλι η Λάτσιο!

bet365

Συνάντηση σε θετικό κλίμα είχαν τη Δευτέρα (23/5) Κλαούντιο Λοτίτο και Τσέζαρε Πραντέλι, προκειμένου ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας να καθίσει στον πάγκο της Λάτσιο. Κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο 2 ετών οι δύο πλευρές.

Η Λάτσιο αναζητά τον νέο της τεχνικό μετά την απομάκρυνση του Στέφανο Πιόλι και τις τελευταίες ώρες το όνομα που κερδίζει έδαφος για την ανάληψη της ηγεσίας της ομάδας είναι αυτό του Τσέζαρε Πραντέλι.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο του 2014, όταν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Γαλατασαράι και αναζητά την επιστροφή στην ενεργό δράση.

Ο 58χρονος τεχνικός έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την Αταλάντα, την οποία και εξετάζει, ωστόσο το ενδιαφέρον της Λάτσιο μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει, ενώ φαίνεται να αποτελεί την πρώτη επιλογή του προέδρου, Κλαούντιο Λοτίτο, για την τεχνική ηγεσία των «λατσιάλι».

Μάλιστα σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση σε θετικό κλίμα τη Δευτέρα (23/5), με τον Πραντέλι να φαίνεται πως κερδίζει ακόμα περισσότερο έδαφος και τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα, μιας και ο τεχνικός διευθυντής των «μπιανκοσελέστι», Ίγκλι Τάρε, έχει ξεκαθαρίσει πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας το ζήτημα θα έχει κλείσει.

Το deal φαίνεται να βρίσκεται κοντά, με τον Ιταλό τεχνικό να υπογράφει για δύο χρόνια με απολαβές 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ από την πλευρά του γίνεται προσπάθεια να μπορέσει να φέρει μαζί του στη Ρώμη επτά νέα μέλη, ως επιτελείο του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα