Στο «σκοτάδι» ο Μοράτα για την επόμενη σεζόν

Στο «σκοτάδι» ο Μοράτα για την επόμενη σεζόν

bet365

Όλα τα σενάρια πιθανά διατηρούνται όσον αφορά το μέλλον του Αλβάρο Μοράτα στη Γιουβέντους, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να κάνει λόγο για απόλυτη αβεβαιότητα...

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμπεριλάβει όρο από την ημέρα που τον παραχώρησε στη «Γηραιά Κυρία» και μπορεί να τον κάνει και πάλι δικό της έναντι 30 εκατ.ευρώ, όμως ο ίδιος ο παίκτης, στο πρόσφατο παρελθόν, είχε δείξει ότι δεν επιθυμούσε το πισωγύρισμα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, δεν γνωρίζει τι θα του παρουσιαστεί και ποια απόφαση θα πάρει μέσα στο καλοκαίρι.

Ομάδες όπως οι Παρί, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτές που συμπεριλαμβάνονται στα μεταγραφικά σενάρια συχνά – πυκνά, στον ευρωπαϊκό Τύπο, με τον ατζέντη του Μοράτα, Χουάνμα Λόπεθ, να δηλώνει στο «Calciomercato.com»:

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Λιονέλ Μέσσι ανοίξει το σκορ στο ματς!

«Ακόμα και ο ίδιος, τώρα που μιλάμε, δεν ξέρει και δεν έχει σκεφτεί τι μπορεί να γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Πάντως, είναι ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει...».

Ο Μοράτα ήταν αυτός που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Μίλαν, με γκολ στην παράταση, για να κάνει η Γιουβέντους το νταμπλ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα