Διασυρμός με... «7άρα» για τη Σίτι των Πίρλο, Βίγια και Λάμπαρντ! (vids)

Gazzetta team
Διασυρμός με... «7άρα» για τη Σίτι των Πίρλο, Βίγια και Λάμπαρντ! (vids)

bet365

Η Νιου Γιορκ Σίτι μπορεί να παρατάχθηκε με όλα τις τα αστέρια στο ντέρμπι της πόλης, όμως η παρουσία των Πίρλο, Βίγια και Λάμπαρντ δε φάνηκε ικανή να αποτρέψει τον διασυρμό με 7-0 από τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Μία από τις πιο εφιαλτικές βραδιές της καριέρας τους έζησαν το Σάββατο (21/5) τα πανάκριβα αστέρια της θυγατρικής ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι στο MLS, καθώς με τον Πατρίκ Βιεϊρά στην άκρη του πάγκου, τους Πίρλο και Βίγια στο αρχικό σχήμα και τον Λάμπαρντ να περνά στο παιχνίδι ως αλλαγή, η Νιου Γιορκ Σίτι γνώρισε τη συντριβή με 7-0 από τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς στο ντέρμπι της πόλης της Νέας Υόρκης.

Με τον διασυρμό του αυτό, το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά ισοφάρισε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του πρωταθλήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Λάμπαρντ που φτάνει τα 6 εκατομμύρια δολάρια κοστίζει περισσότερο απ' ότι ολόκληρη η ομάδα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη.

Μάλιστα ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι αποδοκιμάστηκε κιόλας έντονα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Λάμπαρντ, Πίρλο και Βίγια βρίσκονται στη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του MLS, ενώ ο Μπράντλεϊ Ράιτ Φίλιπς, που αποτελεί το βασικό «όπλο» της μισητής αντιπάλου, αμείβεται με μόλις 650.000 δολάρια το χρόνο, όμως για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε περίτρανα πως τα χρήματα δεν είναι το... παν!

 

Τελευταία Νέα