Η Μίλαν έστειλε... Ευρώπη τη Σασουόλο! (vid)

Η Μίλαν έστειλε... Ευρώπη τη Σασουόλο! (vid)

Gazzetta team
Η Μίλαν έστειλε... Ευρώπη τη Σασουόλο! (vid)

bet365

Η Μίλαν ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας από τη Γιουβέντους, με τους «ροσονέρι» να χάνουν την τελευταία τους ευκαιρία για έξοδο στην Ευρώπη και τη Σασουόλο να ζει ιστορικές στιγμές, «κλειδώνοντας» οριστικά το τελευταίο ιταλικό εισιτήριο για το Europa League.

Ιστορικό θα πρέπει να θεωρείται το βράδυ του Σαββάτου (21/5) για τη Σασουόλο, καθώς έπειτα από 94 χρόνια ζωής, οι «Νεροβέρντι» εξασφάλισαν για πρώτη φορά την έξοδο τους στην Ευρώπη

Η Σασουόλο κατέλαβε την 6η θέση στη Serie A, ωστόσο η παρουσία της Μίλαν στον τελικό του Κυπέλλου έδωσε παράταση στην εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου από το σύλλογο της Εμίλια-Ρομάνια.

Oι «ροσονέρι» τερμάτισαν στην 7η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και κατακτώντας το Copa Italia θα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφήνοντας συνεπώς εκτός τη Σασουόλο.

Το γκολ του Μοράτα στο 110' όμως χάρισε το τρόπαιο και το νταμπλ στη Γιουβέντους, ενώ παράλληλα έστειλε και τους «νεροβέρντι» για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τον σύλλογο να πανηγυρίζει το ιστορικό του επίτευγμα με πανηγυρική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

 

SERIE A Τελευταία Νέα