Ο Μήτρογλου, ο Ζλάταν και ο... Τσακ Νόρις (vids)

Ο Μήτρογλου, ο Ζλάταν και ο... Τσακ Νόρις (vids)

bet365

Το κατάφερε κι αυτό ο Μήτρογλου. Πλέον, δεν είναι μόνο... ψυχρός «εκτελεστής» στο γήπεδο, αλλά με την ατάκα για την παραμονή του στη Μπενφίκα, θα έκανε άνετα παρέα με τους... Ζλάταν και Τσακ Νόρις!

Ο Έλληνας επιθετικός, δεν είχε και πολλά να πει μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, όπου σκόραρε δύο φορές, μόλις λίγες μέρες μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου, με κανονική μεταγραφή, στη Μπενφίκα.

Ή καλύτερα, δεν ήθελε, βρε αδερφέ, να πει πολλά στη δημοσιογράφο που τον πλησίασε και τον ρώτησε γιατί αποφάσισε να συνεχίσει στους «αετούς», αποχωρώντας οριστικά από τη Φούλαμ.

Κι ενώ η ατάκα του «γιατί μου αρέσει», θα μπορούσε εύκολα να κατευθύνει το μυαλό σε γνωστή διαφήμιση αλκοολούχου ποτού, ο «Μητρογκόλ» έδειξε ότι ... μπορεί να σταθεί εύκολα απέναντι στους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τσακ Νόριτς.

Το klassiker έρχεται! Μπάγερν - Ντόρτμουντ και στη μέση το τρόπαιο του DFB Pokal!. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανοίξει το σκορ στο ματς!

Ο Σουηδός που... όταν ήταν μικρός, οι γονείς του κοιμούνταν στο κρεβάτι του όταν φοβούνταν ή που χρησιμοποιεί λιοντάρι κι όχι ποντίκι στον υπολογιστή, σίγουρα θα μπορούσε να δηλώσει περήφανος για τον διεθνή φορ.

Όπως επίσης και ο δημοφιλής ηθοποιός, που θα βλέπει όλα τα παιχνίδια του Μήτρογλου γιατί ως γνωστόν δεν κοιμάται ποτέ, απλά περιμένει ή που στο κάτω – κάτω, εκείνος αποφασίζει για την ώρα και δεν φοράει ποτέ ρολόι!

«Μια φορά είχα χαμογελάσει. Δεν μου άρεσε και τόσο» έγραψε στο twitter ένας οπαδός της Μπενφίκα για να δώσει... ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην αφοπλιστική ατάκα του πρώην άσου του Ολυμπιακού...

Εκεί που θα έχει... θέμα, θα είναι αν επιλέξει να γυμναστεί με τον Νόρις... Ο Τσακ, δεν κάνει push-ups, απλά σπρώχνει προς τα κάτω τη γη!

Όπως και να 'χει, ο Ζλάταν και ο Τσακ σε περιμένουν δίπλα τους, Κώστα...

 

Τελευταία Νέα