Αφήνει ανοικτή την πόρτα των Ρεάλ, Παρί και Γιουνάιτεντ ο Νεϊμάρ

Αφήνει ανοικτή την πόρτα των Ρεάλ, Παρί και Γιουνάιτεντ ο Νεϊμάρ

bet365

Ο Νεϊμάρ είναι σε επαφές με την Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να αφήνει ανοικτή την πόρτα των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί!

Το συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2018 και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2022 με αύξηση των αποδοχών του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Όπως αναφέρει η globoesporte.com, ο Νεϊμάρ μπορεί να συζητάει με τους πρωταθλητές Ισπανίας για την επέκταση του συμβολαίου του, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να αφήνει ανοικτή την πόρτα των Ρεάλ και Παρί, αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νεϊμάρ περνάει καλά στην Βαρκελώνη και προτεραιότητά του είναι οι Καταλανοί, αλλά αν δεν ικανοποιηθεί από την πρόταση της Μπαρτσελόνα θέλει να έχει και άλλες επιλογές.

Η Παρί από την πλευρά της ψάχνει το νέο μεγάλο αστέρι μετά την αποχώρηση του Ιμπραΐμοβιτς, ενώ και η Ρεάλ όπως συνηθίζει θα μπει στο παιχνίδι θέλοντας να προσθέσει άλλο ένα μεγάλο αστέρι στην ομάδα. Όσον αφορά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται και η ίδια να κάνει κάποια κίνηση αφού ψάχνει για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα την βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα