Έχει... θέμα το «Σαν Σίρο» ενόψει τελικού Τσάμπιονς Λιγκ

Έχει... θέμα το «Σαν Σίρο» ενόψει τελικού Τσάμπιονς Λιγκ

Έχει... θέμα το «Σαν Σίρο» ενόψει τελικού Τσάμπιονς Λιγκ

Πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι υπεύθυνοι του «Σαν Σίρο» να κάνουν τον αγωνιστικό χώρο να βρίσκεται σε κατάσταση... τελικού Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει του αγώνα της 28ης Μαΐου.  

Το χορτάρι στο γήπεδο του Μιλάνου είναι αρκετά ταλαιπωρημένο από τη στιγμή που χρησιμοποιείται από δύο ομάδες καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και σε αυτό στάθηκε ο υπεύθυνος αγώνων της UEFA, Κιθ Ντάλτον. Επιπλέον, όμως, κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχουν και πολλοί ικανοί ν' αλλάξουν αυτή τη στιγμή την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, από τους υπαλλήλους που είναι διαθέσιμοι για το γήπεδο...

Ατλέτικο και Ρεάλ ετοιμάζονται για τον τελικό του UEFA Champions League στο Μιλάνο. Σε απόδοση 2.00 στη Vistabet, το ενδεχόμενο να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες.

«Έχουμε προβλήματα... Δύσκολα θα είναι σε κατάσταση που αρμόζει σε έναν τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γήπεδο χρησιμοποιείται από δύο ομάδες, ανήκει στην πόλη του Μιλάνου και ο υπεύθυνος για το χορτάρι είναι νεαρός, όμως είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος και ικανός να κάνει κάτι. Όλοι οι υπόλοιποι, το καλύτερο που θα μπορούσαν να πράξουν, είναι να ... κρατήσουν ένα πιρούνι» είπε χαρακτηριστικά σε συνέδριο όπου έδωσε το «παρών», στη Ντόχα.  

Best of internet